CrystalConnect Art Series: vlaggenschip productlijn van kabels

CrystalConnect heeft de lancering aangekondigd van zijn nieuwe vlaggenschipreeks kabels: The Art Series. Er zijn drie prestatieniveaus genaamd Monet, Van Gogh en Da Vinci en ieder niveau bestaat uit een volledige reeks interconnects, luidsprekerkabels, netsnoeren en digitale kabels. Naar verwachting zijn de kabels vanaf december verkrijgbaar.

Eerder deze maand lanceerde de nieuwe naam CrystalConnect (voorheen Crystal Cable) The Art Series aan de wereld tijdens een persconferentie op de Shanghai International High-End Show, waar Edwin Rijnveld, CrystalConnect CTO en oprichter, de nieuwe kabels heeft toegelicht. “Wanneer een geweldige muzikant een noot, een zin of een beweging vormt, draait het allemaal om tijd en plaats, amplitude en transiënt. CrystalConnect’s hoogwaardige materialen en constructie behouden niet alleen toonhoogte en harmonischen, maar ook het doel en de intentie van het spel, het menselijke element dat zich bezighoudt en communiceert met de ziel.”

De nieuwe vlaggenschipreeks biedt drie prestatieniveaus: Monet, Van Gogh en Da Vinci, elk vernoemd naar een kunstenaar die een revolutie veroorzaakte en nieuwe normen voor artistieke expressie heeft gezet. Het bestaat uit een volledige reeks interconnects, luidsprekerkabels, netsnoeren en digitale kabels.

CrystalConnect: oneindige kristalzilveren geleiders

De hele Art-serie maakt gebruik van CrystalConnect's nieuwste, solide, Infinite Crystal Silver-geleiders en dezelfde geavanceerde constructie- en isolatiematerialen. Door de consistente constructie kunnen volgens de fabrikant gemakkelijk kabels van verschillende niveaus worden gecombineerd.

Robert Winterhoff, CEO CrystalConnect: “Ik wil mijn oprechte dank betuigen aan ons engineeringteam. De beste manier om klanten te verrassen, is door hun verwachtingen te overtreffen. We hebben resultaten behaald die verklaarbaar, meetbaar en hoorbaar zijn. De Art Series laat je meer informatie horen en plaatst die informatie waar deze thuishoort. De ultieme verbinding met uw opnames en de muziek die ze bevatten. Het zal je blijven verbazen!”

Vanaf december zijn de nieuwe kabels verkrijgbaar. Meer weten? Kijk dan op de website van Crystal Connect.


EDITORS' CHOICE