NIEUWSTeufel

Teufel’s Motiv Go is spatwaterdicht en kan overal mee naartoe

De Duitse audiofabrikant Teufel heeft de Motiv Go aangekondigd, een spatwaterdichte luidspreker die geschikt is voor mobiel gebruik en gebruik in natte ruimtes zoals de badkamer en de keuken. De ingebouwde accu heeft een capaciteit voor circa zestien uur muziekplezier. De koper kan kiezen uit een zwarte of zilverkleurige uitvoering.

Teufel Motiv Go: stereo-luidspreker

De Motiv Go van het in Berlijn gevestigde Teufel produceert ondanks zijn compacte afmetingen een krachtig en vol stereo-geluid, aldus de fabrikant. Binnen de luxe vormgegeven aluminium behuizing van de Motiv Go zorgen twee fullrange drivers voor geluid van optimale kwaliteit. Twee passieve basdrivers ondersteunen de weergave van de lagere frequenties.

De door Teufel zelfontwikkelde Dynamore-technologie zorgt voor een enorme verbreding van het stereogeluidsbeeld. Dit is goed hoorbaar op grotere afstand van de luidspreker. De Dynamore-functie kan met een knop worden in- en uitgeschakeld. De combinatie van bluetooth 5.0 en de audiocodec aptX zorgt voor een optimale geluidsoverdracht.

Teufel Motiv Go: altijd en overal muziek bij de hand

Via de apps op een smartphone hebben we niet alleen toegang tot muziek, maar ook tot allerlei andere audiocontent, zoals podcasts, luisterboeken, hoorspelen en zowat alle radiozenders ter wereld. De Motiv Go kan de gebruiker vrijwel de hele dag vergezellen dankzij een batterij met een capaciteit van zestien uur.

Dankzij zijn compacte afmetingen kan de Motiv Go moeiteloos worden meegenomen. De bluetooth-luidspreker kan zelfs in de badkamer of keuken worden ingezet dankzij spatwaterdichte bescherming conform de IPX5-norm. Dat betekent dat de knoppen aan de bovenkant van de MOTIV GO ook kunnen worden bediend met natte of door het koken vies geworden vingers. De speaker kan na afloop simpelweg onder de kraan worden afgespoeld.

Teufel Motiv Go: kenmerken en eigenschappen

  • twee fullrange drivers ondersteund door twee passieve basdrivers bieden een krachtig stereogeluid
  • de compacte luidspreker biedt dankzij de geïntegreerde Teufel Dynamore-technologie een wijds stereogeluidsbeeld
  • met bluetooth aptX voor streaming van muziek in cd-kwaliteit via onder meer Spotify, YouTube, Apple Music, Deezer en TuneIn
  • in de partymodus kunnen twee smartphones tegelijk met het apparaat worden verbonden via bluetooth
  • microfoon voor telefoongesprekken en spraakinstructies (Siri/Google Assistant)
  • probleemloos inzetbaar in de badkamer en keuken dankzij spatwaterdichte bescherming conform IPX5
  • werkt op de meegeleverde netvoeding of batterij met een speelduur tot 16 uur bij kamervolume
  • bedienbaar via knoppen op het apparaat (afspelen/pauzeren, volgende/vorige track, volume, Dynamore aan/uit)
  • 3,5 millimeter jackplug-ingang voor het aansluiten van muziekspelers

Teufel Motiv Go: prijs en leveringsinformatie

De Motiv Go wordt met een oplader geleverd. Hij is in de kleurvarianten zwart en zilver verkrijgbaar voor een prijs van 250 euro via www.teufelaudio.nl. Een passende opbergtas Motiv Go Bag zal naar verwachting eind 2020 als accessoire verkrijgbaar zijn.


MERK

EDITORS' CHOICE