NIEUWSAudio21

Audio21 presenteert Gryphon Essence versterkers en Marten Mingus Quintet SE

Dealer Audio21 in Heerde laat met trots weten dat een set versterkers van het Deense The Gryphon Audio Systems samen met een set luidsprekers van het Zweedse Marten type Mingus Quintet SE luisterklaar staan opgesteld. “Wees welkom en loop vrijblijvend binnen! Een luisterafspraak maken is niet verplicht, maar wel aan te bevelen,” aldus Audio21.

Scandinavische audioset bij Audio21 in Heerde

“Sommige mijlpalen in de hifi wereld zijn wereldnieuws. Ik heb het dan over de nieuwste uitbreiding van het befaamde Deense Gryphon Design: de versterkers uit de Essence lijn. Vorige week dan eindelijk de aankomst van de Essence voorversterker en de Essence stereo eindversterker. En aangezien grotesk nieuws nooit allen komt: vandaag geschiedde de uitlevering van de zéér superieure luidsprekers uit Zweden, de Marten Mingus Quintet SE.

Jawel, U begrijpt vast dat er nu een super-de-super-set staat te spelen in de luisterzaal van Audio21. Wees welkom en loop vrijblijvend binnen! Een luisterafspraak maken is niet verplicht, maar wel aan te bevelen. Graag tot spoedig!”

Getekend, Mark van Braam en Cathleen van den Akker

Adres en contactgegevens Audio21

Audio 21
Dorpsstraat 44
8181 HS Heerde
Tel. +31 (0) 6 – 2604 8506
Website: www.audio21.nl
Contactpersoon: Mark van Braam

 

EDITORS' CHOICE