Wifimedia is Benelux-ambassadeur voor Sennheiser HE-1

De Duitse hoofdtelefoonbouwer Sennheiser heeft audiodealer Wifimedia in Arnhem benoemd tot Benelux-ambassadeur voor de HE-1, het ultieme hoofdtelefoonsysteem van de Duitse fabrikant. Naast de fabrikant zelf is Wifimedia hiermee de enige Sennheiser dealer in de Benelux waar geïnteresseerde kopers de unieke Sennheiser HE 1 The New Orpheus op afspraak mogen beleven.

Sennheiser HE-1 bij Wifimedia

Hoofdtelefoonsysteem HE-1 van het in 1945 opgerichte Sennheiser is een compleet systeem dat bestaat uit een open elektrostatische hoofdtelefoon met een bijbehorende versterker die voorzien is van analoge en digitale ingangen. De HE-1 is het absolute vlaggenschip onder de hoofdtelefoons en volgens audiodealer Wifimedia onderstreept Sennheiser met de benoeming van Wifimedia tot Benelux-ambassadeur het door de jaren opgebouwde vertrouwen in Wifimedia als Sennheiser Highend Partner. De Sennheiser HE 1 The New Orpheus is per direct bij Wifimedia in Arnhem te bewonderen.

Sennheiser HE-1: de magie van marmer

De Sennheiser HE 1 hoofdtelefoon is ter ere van haar 70-jarige bestaan ontwikkeld en is de meest exclusieve hoofdtelefoon van Sennheiser ooit. Deze unieke hoofdtelefoon en mag zich scharen onder de best klinkende exemplaren ter wereld. Sennheiser richt zich met de HE 1 vooral op klanten met een oog voor design en perfectie. De klant moet overigens ook een goedgevulde portemonnee hebben want Sennheiser's HE-1 kost bijna 60.000 euro.

De uit één blok Carrara marmer gehouwen behuizing en de door acht kathodebuizen aangedreven hoofdtelefoonversterker leveren samen met de bijbehorende elektrostatische hoofdtelefoon een magische luisterervaring. De emotie waarmee deze hoofdtelefooncombinatie de luisteraar muziekstukken laat beleven is ongeëvenaard. Lees ook onze recensie over de Sennheiser HE-1.

Deze The New Orpheus hoofdtelefooncombinatie is bedoeld voor muziekliefhebbers die intens van muziek willen genieten en waarbij de look & feel onderdeel is van de totaalbeleving. De HE 1 hoofdtelefoonversterker is tevens geschikt als highend buizenvoorversterker met ingebouwde DA-converter in een conventionele Hi-Fi setup. Voor klanten waarvoor deze HE 1 nog niet exclusief genoeg is, kan deze uiterlijk geheel volgens klantspecificatie worden gebouwd, hetgeen het exclusieve karakter nogmaals onderstreept. Ondanks de Sennheiser HE 1 vooral is ontwikkeld voor de compromisloze cost-no-object muziekliefhebber, is deze combinatie (evenals de originele Orpheus uit de jaren ’90) nu al een gewild investerings- en verzamelobject.

Meer weten? Kijk dan op de website van Wifimedia.


EDITORS' CHOICE