NIEUWSNAD

NAD T 758 V3i: derde generatie van succesvolle AV-receiver

NAD Electronics heeft onlangs de T 758 V3i aangekondigd, en verbeterde versie van een bestaand product. De nieuwe T 758 V3i ondersteunt onder andere Dolby Atmos, DTS Master Audio en 4K UHD beeldverwerking. Uiteraard is het BluOS streaming-platform ook ingebouwd. De koper kan kiezen tussen een zwarte, zwarte en zwarte uitvoering.

NAD T 758 V3i: zevenkanaals allrounder

Audiobedrijf NAD Electronics heeft zijn AV-receiver T 758 V3 herzien en opnieuw uitgebracht als T 758 V3i. Met zijn 4K Ultra HD-video, Dolby Atmos en DTS HDTM Master Audio-ondersteuning en vijf individueel programmeerbare AV-presets biedt de nieuwe AV-receiver ongeëvenaarde mogelijkheden voor het weergeven van beeld en geluid.

Bovendien maakt de geïntegreerde BluOS-module de NAD T 758 V3i tot een krachtige netwerkstreamer die ook hi-res muziek kan afspelen, inclusief MQA. Ook aan boord is de software Dirac Live voor kamercorrectie, die met behulp van de bijgeleverde gekalibreerde meetmicrofoon zorgt voor een perfecte, altijd transparante bioscoopervaring in elke kamer.

Naar eigen zeggen heeft de fabrikant de NAD T 758 V3i bewust voorzien van minder bedieningselementen op de voorzijde. Bediening kan immers ook met de meegeleverde IR-afstandsbediening of via de NAD Remote App die op een smartphone of tablet is geïnstalleerd.

Dankzij het unieke NAD PowerDrive-systeem leveren de zeven geïntegreerde eindtrappen een hoog geluidsniveau en de volledige dynamiek van muziek- of filmsoundtracks, zelfs bij volledige belasting. Ingeval van zevenkanaals uitsturing kan de T 758 V3i 60 Watt per kanaal aan acht Ohm leveren (THD 0,05%, 20 Hz – 20 kHz). Bij tweekanaals gebruik is dat 110 Watt per kanaal aan acht Ohm.

NAD T 758 V3i: prijs en leveringsinformatie

De adviesprijs van de NAD T 758 V3i is net geen 1.500 euro.


MERK

EDITORS' CHOICE