NIEUWSAudioQuest

AudioQuest neemt distributie in hele Benelux in eigen hand

De Amerikaanse kabelmaker en maker van audioaccessoires AudioQuest heeft aangekondigd de distributie in de hele Benelux vanaf vandaag zelf te zullen gaan doen. In België en Luxemburg werd de distributie door Bowers & Wilkins gedaan maar beide bedrijven verklaren dat zij goed uit elkaar gaan en zich ieder op hun eigen kernactiviteit zullen gaan concentreren.

Dealers van de producten van AudioQuest in Nederland, Duitsland, Engeland en Frankrijk zijn al jaren gewend om rechtstreeks met AudioQuest zaken te doen. Dealers in België en Luxemburg deden zaken met Bowers & Wilkins, maar zullen met ingang van heden ook rechtstreeks met AudioQuest zaken gaan doen. AudioQuest heeft de volgende verklaring doen uitgaan:

2020 is een bijzonder jaar. Een jaar waarin we onszelf continu opnieuw moeten uitvinden en waarin flexibiliteit en veerkracht nodig zijn om een gezonde toekomst te waarborgen.

Sinds vele jaren doen onze dealers in Nederland, Duitsland, Engeland en Frankrijk rechtstreeks zaken met AudioQuest. In België en Luxemburg zijn wij al die jaren bijzonder goed vertegenwoordigd door Bowers & Wilkins.

Dit jaar van verandering is een goed moment voor zowel Bowers & Wilkins als AudioQuest om zich nog meer te concentreren op hun core brand en distributie. Dus tijd voor AudioQuest om op eigen benen te staan en rechtstreeks met dealers zaken te gaan doen. Een keuze die in harmonie en goed overleg tot stand is gekomen.

Vanaf 1 oktober 2020 staan wij klaar voor onze dealers! Onze salesmanagers zijn bereikbaar. Uiteraard gaan ze contact met dealers opnemen en indien mogelijk gaan ze die op korte termijn bezoeken. Uiteraard met respect voor ieders veiligheid en gezondheid. Covid-19 zal niet zomaar verdwijnen en samen moeten we er alles aan doen dit virus onder controle te houden.

Adres en contactgegevens AudioQuest

The Quest Group
Hoge Bergen 10
4704 RH Roosendaal
Tel. +31 (0) 165 – 541 404


MERK

EDITORS' CHOICE