NIEUWS

High End München 2021 is officieel aangekondigd

Sinan Kökbugur | 28 september 2020 | Fotografie Fabrikant

De High End Society, die de jaarlijkse audiobeurs High End München runt, heeft aangekondigd dat het plannen heeft voor een show in 2021 op de MOC-locatie waar de beurs al vele jaren wordt gehouden. De High End beurs zal plaatsvinden van donderdag 13 mei t/m zondag 16 mei 2021. De organisatie verklaart de best mogelijke maatregelen te zullen nemen om verspreiding van Covid-19 tegen te gaan. Details zullen later bekend worden gemaakt.

High End München 2021

In mei 2020 had de High End audiobeurs moeten plaatsvinden, maar zoals bekend is de beurs geannuleerd, zoals zoveel beurzen en evenementen, vanwege de heersende coronapandemie. Voor het jaar 2021 heeft de High End Society aangekondigd om in de maand mei weer een High End Audiobeurs te zullen organiseren. Uiteraard zullen nog allerlei details moeten worden ingevuld, maar de data zijn alvast bekend gemaakt.

De High End Beurs zal plaatsvinden van donderdag 13 mei t/m zondag 16 mei 2021. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is de beursvloer geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur, zondag van 10:00 uur tot 16.00 uur. De beurslocatie is MOC München aan de Lilienthalallee 40 te München.

De High End Society kondigde ook aan dat op de grote MOC-locatie tegelijkertijd een andere show zal worden georganiseerd. Het gaat om de IPS Show (International Parts and Supply), een B2B-evenement waarin audiofabrikanten rechtstreeks in contact kunnen komen met onderdelenleveranciers van over de hele wereld.

De organisatie heeft, het coronavirus indachtig, ook alvast aangekondigd dat stands groter zullen zijn en gangpaden veel breder dan gebruikelijk. Verplichte vaste looproutes zou besmettingsgevaar moeten verlagen. Ook zullen zakelijke bezoekers over twee dagen verspreid worden om eventuele drukte te verminderen. De organisatie zal een strikt hygiëneprotocol uitwerken en t.z.t. bekend maken. Mogelijk zal iedereen op de beursvloer een mondkapje moeten dragen.

De op dit moment wereldwijd oplopende besmettingscijfers doen ons vermoeden dat we in mei 2021 nog niet verlost zijn van de coronapandemie, maar er kan nog een heleboel ten goede of ten kwade gebeuren. Het is elk geval goed nieuws voor fabrikanten en consumenten dat de organisatie weer aan de slag gaat om een mooie beurs te plannen. Hoe de stroom van bezoekers in veilige banen geleid zal gaan worden, zullen we gaan zien.

EDITORS' CHOICE