NIEUWS

High End München 2020 geannuleerd vanwege dreigend coronavirus

Sinan Kökbugur | 28 februari 2020 | Fotografie Fabrikant

Zojuist is naar buiten gekomen dat de jaarlijkse High End audiobeurs, die altijd plaatsvindt in de maand mei in de Duitse stad München, voor dit jaar is geannuleerd. De dreiging van het coronoavirus is de oorzaak van de annulering. High End Society, de organisatie achter het evenement, heeft de annulering bevestigd op zijn Facebook-pagina.

We hebben zojuist de bevestiging gezien dat High End München 2020 is geannuleerd. High End Society heeft de geruchten bevestigd dat het jaarlijkse hoofdevenement in de kalenders van veel hififans is geannuleerd vanwege de aanhoudende dreiging van het coronavirus.

Audiobeurs High End München trekt bezoekers van over de hele wereld en alle expositieruimte op het evenement van dit jaar, dat plaats had moeten vinden van 14 tot 17 mei 2020, was volledig volgeboekt. Veel merken kiezen voor de München-show om hun nieuwste producten te presenteren met veel lanceringen die plaatsvinden op de hifibeurs.

Dit nieuws is weer een nieuwe klap voor audiofabrikanten en hun toeleveranciers en dienstverleners. Er zijn immers de afgelopen weken al de nodige problemen ontstaan in de logistieke ketens van en naar fabrikanten.

We zullen verdere berichten moeten afwachten, maar we mogen veronderstellen dat de annulering van de High End audiobeurs onherroepelijk is.


EDITORS' CHOICE