NIEUWSBluesound

Bluesound Pulse Sub +: voeg eenvoudig draadloos lage tonen toe

Bluesound heeft allerlei draadloze multiroom luidsprekers en ook een soundbar. Vandaag heeft Bluesound de Pulse Sub + aangekondigd, een draadloze subwoofer die vanaf eind oktober verkrijgbaar zal zijn in zwarte of witte uitvoering. Bluesound belooft een flexibele plaatsing en een eenvoudige installatie. 

Bluesound Pulse Sub +: flexibel te plaatsen draadloze subwoofer

De nieuwe Pulse Sub + van Bluesound voegt een diepe bas toe aan elk draadloos of bekabeld Bluesound-systeem en biedt het gemak van nauwkeurige app-bediening. Het nieuwe Bluesound-model Pulse Sub + bouwt voort op alles wat de originele Pulse Sub bood en tilt het naar een hoger niveau. De Bluesound Pulse Sub + wordt aangeboden in een zwarte of witte afwerking en is configureerbaar voor een breed scala aan toepassingen. Voor een gemakkelijke installatie wordt het nieuwe apparaat geleverd met een muurbeugel en magnetische rubberen voetjes. De Pulse Sub + kan nu worden gereserveerd en kan eind oktober 2020 worden geleverd. Hij is te koop bij alle winkels die producten uit het portfolio van Bluesound verkopen. Uiteraard worden belangstellenden van harte uitgenodigd voor een demonstratie.

Net als de rest van het Bluesound-portfolio, is de Pulse Sub + een volledig nieuw ontwerp, gemaakt om functionaliteit en prestaties te combineren in één elegant product, aldus de persverklaring van het bedrijf. Een acht inch lange slag woofer en 150 Watt Smart versterker met DSP levert lage frequenties tot een diepe 22 Hz. Akoestisch gezien is de ontwerpbenadering trouw aan het muzikaal ingestelde hifi-erfgoed van het merk en resulteert in een strakke, snelle, muzikale subwoofer, even goed geschikt voor muziek of thuisbioscoop.

Bluesound Pulse Sub +: “gewoon bas toevoegen”

Bluesound heeft de Pulse Sub + ontworpen om eenvoudig te zijn en de installatie begint met het gebruik van de BluOS Controller-app om de SUB + snel in te stellen en te koppelen met elk Bluesound-product. Met BluOS aan boord profiteert de gebruiker van eenvoudige en intuïtieve app-bedieningselementen voor volume, cross-over en fase-aanpassing. Eenvoudige softwarebesturing betekent meer opties en meer precisie omdat gebruikers de beste instellingen kiezen voor hun ideale luisterervaring.

Bluesound Pulse Sub +: overal te plaatsen

Bluesound gelooft dat een subwoofer niet groot, imposant of inflexibel hoeft te zijn. Voor flexibele plaatsing wordt een muurbeugel meegeleverd, zodat de subwoofer bijna overal in de kamer kan worden geplaatst. De magnetische rubberen voetjes kunnen ook worden gebruikt om de Pulse Sub + verticaal te plaatsen, voor plaatsing achter of naast een bank of stoel, of hij kan horizontaal onder een bank of bijzettafeltje worden geplaatst. Muzieksignaal komt draadloos binnen.

Bluesound Pulse Sub +: voor muziek en film

Met zijn BluOS-platform, de acht inch driver, de 150 Watt Smart DSP versterker en de veelzijdigheid in plaatsings- en aansluitingsopties, biedt de Pulse Sub + een werkelijk zinvolle aanvulling op vrijwel elke entertainmentopstelling. “Met strakke, dynamische kracht en een diepte die pure emotie oproept, is de SUB + een ideale aanvulling voor film- en muziekliefhebbers. Voeg voor nog meer bas een tweede Pulse Sub + toe via de BluOS Controller-app en optimaliseer de instellingen in de kamer met de geavanceerde audiobediening,” aldus Bluesound.

Zoals bij alle Bluesound Pulse-luidsprekermodellen, werd het akoestische ontwerp van de luidsprekers uitvoering getest in de National Research Council van Canada door het gerenommeerde team voor luidsprekerontwerp en -techniek van Lenbrook, de moedermaatschappij van Bluesound waar ook NAD onder valt. “Bij Bluesound zijn we trots op het unieke karakter en de innovatie die in onze producten is ingebracht en de Pulse-luidsprekers vormen daarop geen uitzondering,” aldus Matt Simmonds, Product Manager voor Bluesound. “De Pulse Sub + bouwt voort op onze originele Pulse Sub en tilt het naar een hoger niveau door diepe bassen, draadloos gemak en flexibele toepassingen te combineren, en dat voor een betaalbare prijs.”

Bluesound Pulse Sub +: prijs en leveringsinformatie

De Bluesound Pulse Sub + is leverbaar bij alle winkels die het portfolio van Bluesound verkopen. Vanaf eind oktober 2020 ligt de Pulse Sub + in de winkels in een naar keuze zwarte of witte uitvoering. De adviesprijs is 849 euro.


MERK

EDITORS' CHOICE