Gerrard Street Prince: altijd en overal goed geluid met koptelefoon-as-a-service

Het Rotterdamse bedrijf Gerrard Street biedt hoofdtelefoons aan op huurbasis. De gebruiker is altijd verzekerd van een goedwerkende hoofdtelefoon volgens de laatste stand van de techniek. Als er een nieuw model uitkomt, kan de gebruiker zijn huidige model inwisselen voor het nieuwe model. Na het succes van de eerste twee modellen brengt Gerrard Street het nieuwste model koptelefoon op de markt, de Prince. Nóg betere geluidskwaliteit om van je favoriete muziek te genieten, multipoint connectie, en noise cancelling om je omgeving te muten, met dezelfde no strings attached service.

Gerrard Street: hoofdtelefoon as-a-service (of leasehoofdtelefoon)

Met een maandelijks abonnement van het in Rotterdam gevestigde Gerrard Street, inclusief kosteloze reparatie en upgrades, heeft de gebruiker altijd een perfect werkende hoofdtelefoon in huis én draagt ook nog eens je steentje bij aan een duurzame circulaire wereld. De hoofdtelefoons van Gerrard Street zijn immers verregaand repareerbaar ontworpen en bruikbare onderdelen worden niet weggegooid. En als ze wel worden weggegooid, worden ze op een verantwoorde wijze weggegooid en verwerkt.

“Genieten van je favoriete muziek tijdens het reizen, tijdens het werk als achtergrondgeluid, of noise cancellation. Koptelefoons zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Helaas geldt ook hierbij: iets wat je veel gebruikt, gaat sneller kapot. Tel het maar eens bij elkaar op: hoe vaak moest je terug naar de winkel voor een kapot onderdeel en belandde je koptelefoon in de prullenbak? Onder het motto “never buy headphones again” maakt Gerrard Street het jou een stuk makkelijker én kun je bovendien altijd upgraden naar het nieuwste model. De koptelefoons zijn volledig modulair dus alle onderdelen zijn vervangbaar. Gaat er iets kapot? Dan stuur je je koptelefoon kosteloos op naar Gerrard Street en heb je hem binnen 48 uur weer terug in perfecte staat. Zo draagt het businessmodel bij aan de oplossing van de 50 miljoen ton aan elektronica die wereldwijd jaarlijks weggegooid en grotendeels verbrand wordt,” aldus de persverklaring van Gerrard Street.

Gerrard Street Prince: over-ear draadloze hoofdtelefoon

Deze maand brengt Gerrard Street het nieuwste model koptelefoon op de markt, genaamd Prince. De Prince is een strak volledig zwart design, inclusief verbeterde functies.”Stijlvol over straat, terwijl je niet inlevert op kwaliteit. De high-end speakers, met hoog bereik en gevoeligheid, in combinatie met Apt-X-ondersteuning, maken dat jij wireless kunt genieten van jouw favoriete tunes. En dat voor maar liefst 22 tot 40 uur lang. Ook tijdens het (thuis)werken heeft deze koptelefoon zijn voordeel; volledig gefocust werken doe je met de active noise cancelling functionaliteiten waardoor je je volledig afsluit van je omgeving. Wist je dat jouw productiviteit hierdoor met 18% verbetert? Daarnaast heeft de PRINCE een multipoint connectie waardoor je meerdere devices kan verbinden. Scheelt ook weer een loskoppeling op het moment dat je gebeld wordt. Met de ingebouwde microfoon kun je direct opnemen, waarna je muziek vanzelf wordt gepauzeerd,” zo stelt de fabrikant.

De belofte van de fabrikant van enerzijs een goede geluidskwaliteit en anderzijds een kleinere afvalberg heeft ons nieuwsgierig gemaakt. Binnenkort zal daarom een recensie over de Gerrad Street Prince in dit medium verschijnen.

Voor 12,50 per maand per maand heb je een vrijblijvend abonnement zonder kleine lettertjes, belooft Gerrard Street. Meer weten? Kijk dan op de website van Gerrard Street.

Gerrard Street Prince: technische gegevens

 • Wireless Playtime Bluetooth:  >36 uur
 • Wireless Playtime ANC + Bluetooth:  >20 uur
 • Bluetooth version:  5.0
 • Bluetooth chipset:  QCC3005 – BT V5.0 met aptX ondersteuning.
 • Charging Rate:  Type C, 5 Volt/1 Ampère
 • Charge Time:  < 2 uur
 • Battery Size (Voltage/Capacity):  3,7 Volt/650 mAh
 • Driver Power:  15 mWatt
 • Frequency Response:  10 Hz – 20 kHz
 • S/R-verhouding:  72 dB
 • Driver diameter: 40 mm
 • Impedantie:  32 Ohm
 • Gevoeligheid:  93 dB / 1 kHz

EDITORS' CHOICE