NIEUWSPSB Speakers

PSB PWM: productlijn van muurhangende luidsprekers

De Canadese luidsprekerbouwer PSB, onderdeel van moederbedrijf Lenbrook waar NAD en Bluesound ook deel van uitmaken, heeft de PWM-productlijn van luidsprekers aangekondigd. De productlijn bestaat uit de leden PWM1, PWM2 en PWM3. Alledrie modellen zijn bedoeld om aan de muur te hangen en kunnen naar keuze verticaal of horizontaal worden bevestigd. Spullen voor wandmontage worden meegeleverd.

PSB PWM: platte muurhangers

De nieuwe PWM1, PWM2 en PWM3 van PSB kunnen worden gebruikt in horizontale of verticale posities voor links, rechts, midden of surround-toepassingen. De fabrikant stelt dat de prestaties door ontwerpkeuzes nooit in gevaar mogen worden gebracht. Voortbordurend op zijn jarenlange traditie van hoge prestaties en innovatief ontwerp, zegt PSB dat zijn serie luidsprekers voor aan de muur het natuurlijke geluid voortzet waar het zo bekend om is geworden.

Met een slank profiel van slechts 3,5 inch diep en 6,5 inch breed, zijn de modellen 28 inch, 36 inch en 48 inch lang voor respectievelijk de PWM1, 2 en 3. Bij elk model wordt ook een montagebeugel meegeleverd die is voorzien van een zacht magnetisch stoffen rooster. Alle drie de PWM-modellen worden aangeboden in een afwerking in satijnwit of satijnzwart. Zoals alle bij PSB-sprekers, is oprichter en hoofdontwerper Paul Barton verantwoordelijk voor de klank, die wordt bepaald bij de beroemde National Research Council van Canada.

De tweeters van alledrie modellen hebben een titanium dome. De middentoners en woofers hebben een conus van koolstofvezel.

Joe de Jesus, Lenbrook‚Äôs Product Manager voor Custom Installation, verklaart: ‚Äúof het nu gaat om een compleet systeem aan de muur, een eenvoudige tv-toepassing of als een middenkanaal oplossing voor op de muur aangevuld met vloerstaande luidsprekers, wij geloven dat de PWM-modellen de verwachtingen in elk opzicht zullen overtreffen. Deze drie PWM-modellen zijn gemaakt met de professionele installateur en hun klanten in gedachten.‚ÄĚ

PSB PWM: prijzen en leveringsinformatie

Op de website van PSB staat niet vermeld vanaf wanneer de nieuwe muurhangers kunnen worden geleverd, maar vermoedelijk zal dat niet lang meer duren. De prijzen zijn als volgt:

PWM3: 2.749 euro per stuk
PWM2: 1.749 euro per stuk
PWM1:    899 euro per stuk

MERK

EDITORS' CHOICE