NIEUWSTeufel

Teufel Audio website vernieuwd

Teufel Audio lanceert in alle segmenten regelmatig nieuwe producten – van koptelefoonmodellen tot home cinema systemen met Dolby Atmos, en van de succesvolle vloerstaande luidsprekers tot de streamingwereld van Teufel Raumfeld. Om dat aanbod van de hoofdzakelijk digitale retailer een mooi online plekje te geven, heeft het merk de website volledig vernieuwd: teufelaudio.nl

Teufel werd in de zomer van 1979 in Berlijn door Peter Tschimmel opgericht als Lautsprecher Teufel OHG, een detailvakhandel voor onderdelen. Het basisidee: de markt voor hoogwaardige hifi luidsprekers een technisch alternatief bieden in de vorm van voorbereide onderdelen. “Waarom zouden muziekfans veel geld voor kant-en-klare luidsprekers uitgeven, als het bouwpakket veel goedkoper kan?” werd de filosofie, waarmee het bedrijf al snel een rol van betekenis ging spelen op de Berlijnse markt.

Ruim 40 jaar later is het Duitse merk de grootste directe verkoper van luidsprekers in Europa, dankzij een combinatie van succesvolle modellen (Bestsellers) en een continue uitbreiding van het aanbod (Nieuwkomers). Je vindt ze op de website overzichtelijk in productgroepen gecategoriseerd, en er is tevens een hoekje ingericht voor alle actuele aanvullingen van het assortiment: teufelaudio.nl/nieuwkomers. Je vindt er onder meer de Teufel Radio3Sixty, de Teufel Cage hoofdtelefoon voor gamers die in onze uitgebreide gaming headset multitest aan bod kwam, en het nieuwste model in-ears, de Teufel Airy True Wireless, die we momenteel aan het testen zijn.

Neem zelf ook eens een kijkje: teufelaudio.nl

MERK

EDITORS' CHOICE