NIEUWS

CES 2021 zal volledig online zijn

De Consumer Technology Association (CTA), de organisatie achter de jaarlijkse CES beurs in Las Vegas, herontdekt naar eigen zeggen hoe exposanten, klanten, opinieleiders en media van over de hele wereld met elkaar in contact kunnen worden gebracht, terwijl prioriteit wordt gegeven aan gezondheid en veiligheid. “We zijn verheugd om te delen dat CES 2021 een volledig digitale ervaring zal zijn,” aldus een persbericht op de website van CTA. Dat scheelt een heleboel reiskilometers voor deelnemers en bezoekers.

CES 2021: geen fysieke beursvloer, maar een online beurs

CES is al meer dan vijftig jaar het wereldtoneel voor innovatie. En CES 2021 zal een platform blijven om producten te lanceren, contact te leggen met wereldwijde merken en de toekomst van de tech-industrie te bepalen. Maar momenteel is het van over de hele wereld bij elkaar brengen van grote groepen mensen geen goed idee. Dat heeft iets te maken met een klaarblijkelijk moeilijk te beheersen virus genaamd Covid-19.

“Met de groeiende bezorgdheid over de wereldwijde gezondheid over de verspreiding van Covid-19, is het niet mogelijk om begin januari 2021 tienduizenden mensen veilig bijeen te roepen in Las Vegas om persoonlijk zaken te doen en zaken te doen,” zo ook de CTA, de organisator van CES. “Met een volledig digitale CES 2021 kan de hele technische gemeenschap veilig ideeën delen en de producten introduceren die onze toekomst zullen vormgeven. Je kunt overal ter wereld deelnemen aan alle ontzagwekkende momenten van CES. We ontwerpen een unieke ervaring voor de technische industrie,” aldus CTA.

CES 2021 gaat een zeer persoonlijke ervaring bieden. Als het gaat om keynotes en conferenties, heeft de bezoeker straks een plaats op de eerste rij voor baanbrekende aankondigingen en inzichten van de technische leiders van de wereld, volledig online natuurlijk. Met deze digitale evolutie van de CES-beursvloer kan een belangstellende producten en diensten verkennen op basis van uw interesses en activiteiten, door middel van dynamische product showcases of live demo's.

Ook vergaderingen en netwerken zou van een digitale omgeving moeten profiteren. “Je kunt communiceren met de merken, thought leaders en zakelijke connecties waar je om geeft met live interacties, meetups of rondetafelgesprekken,” zo staat in de persverklaring van CTA. “Technologie heeft ons allemaal geholpen om te werken, leren en verbinding te maken tijdens de huidige coronapandemie en het heeft echte oplossingen gepresenteerd om complexe wereldwijde uitdagingen op te lossen. We kijken ernaar uit om de wereldwijde tech-industrie, van internationale merken tot startende startups, te verwelkomen om het jaar te beginnen met 's werelds meest invloedrijke digitale technologie-evenement.”

De digitale CES laat nog even op zich wachten. De online beurs zal plaatsvinden in de eerste week van januari 2021. Wie meer wil weten kan de website van de Consumer Technology Association bezoeken.

Oh, en over CES 2022 zegt de organisatie het volgende: “We zijn van plan terug te keren naar Las Vegas voor CES 2022, waarbij we de beste elementen van een fysieke en digitale show combineren.”


EDITORS' CHOICE