NIEUWSNagra

Headphone Auditions Amsterdam nieuwe dealer Nagra

Hoofdtelefoonspecialist Headphone Auditions in Amsterdam is dealer geworden van de producten van het Zwitserse audiomerk Nagra. Het Zwitserse high-end audiobedrijf Nagra creëert al sinds 1951 indrukwekkend goede audioproducten. De componenten vallen niet alleen op door de bijzondere muzikale kwaliteiten, maar zijn ook visueel heel herkenbaar door de compacte vormgeving in combinatie met de zo typerende ronde, zacht oplichtende uitsturingsmeter.

Producten van Nagra bij Headphone Auditions

De producten van het in Zwitserland gevestigde Nagra zijn dus goed herkenbaar, mede omdat het uiterlijk al jaren volgens vaste lijnen wordt ontworpen. Wellicht minder bekend is het feit dat het merk onder de motorkap de laatste jaren veel heeft geïnvesteerd in een nieuwe reeks producten in verschillende prijsklassen. Muzikale hoogstandjes waarbij de zo herkenbare compacte vormgeving gelukkig is behouden, maar is uitgebreid met een flinke dosis aan innovatieve technologische oplossingen en gebruiksmogelijkheden.

Om meer mensen met deze prachtige producten kennis te laten maken, is sinds dit voorjaar een nieuwe dealer gevonden in de in high-end hoofdtelefoons gespecialiseerde winkel Headphone Auditions te Amsterdam. Deze aan de Utrechtsestraat gelegen specialist is direct boven hifi detaillist Concerto Audio gelegen en heeft zijn aandacht in eerste instantie op de Nagra Classic modellen gevestigd. Volgens eigenaar Stefan Gürtler gaat het hier om ware muzikale kunstwerken die werkelijk iets toe weten te voegen aan zijn bestaande assortiment. Dat daarbij de herkenbare typische Nagra vormgeving wordt gecombineerd met veel zinvolle mogelijkheden en natuurlijk de bekende opvallend natuurlijke weergave, maakt het merk wat hem betreft onweerstaanbaar.

Wie eens kennis wil maken met deze unieke Zwitserse producten en zelf wil ervaren wat ze aan de muziekbeleving zouden kunnen toevoegen, is uitgenodigd om een keer bij Headphone Auditions langs te gaan.

Adres en contactgegevens Headphone Auditions

Headphone Auditions Amsterdam
@ Concerto Audio
Utrechtsestraat 40
1017 VP Amsterdam
Tel.:  +31(0) 6 - 8390 9266
Website: www.headphoneauditions.nl


EDITORS' CHOICE