NIEUWSPhilips

Televisies van Philips gaan ondersteuning van DTS Play-Fi krijgen

TP Vision, het in Amsterdam gevestigde bedrijf dat televisies en monitoren met de merknaam Philips ontwikkelt en verkoopt, heeft aangekondigd dat het nieuwe Philips tv- en audioproducten zal introduceren die draadloos verbinding maken en samenwerken via DTS Play-Fi. DTS Play-Fi is een standaard voor hoogwaardige draadloze audio en wordt ondersteund door een groot aantal gevestigde audiomerken.

DTS Play-Fi in producten van Philips

DTS Play-Fi is een eersteklas draadloos audio-ecosysteem voor muziek in het hele huis, tv-audio in het hele huis en privé luisteren via apps, met ondersteuning voor audiostreaming met hoge resolutie (tot 24-bit/192 kHz) en afspeelnauwkeurigheid van minder dan een milliseconde. Play-Fi is ontwikkeld door DTS en is een app-gestuurd platform dat wordt ondersteund door een groter aantal gevestigde audiomerken dan enig ander draadloos platform. Compatibele producten, waaronder tv's, mobiele apparaten, soundbars en luidsprekers, werken naadloos samen om een complete entertainmentervaring voor het hele huis te vormen.

Meer weten over DTS Play-Fi? Lees dan ons achtergrondartikel over DTS Play-Fi.

TP Vision heeft onlangs aangekondigd dat de nieuwe Philips OLED805-serie het eerste model van een premium tv-merk zal zijn dat DTS Play-Fi in de functielijst gaat opnemen. Het bedrijf zal nu beginnen met het uitbreiden van deze eerste stap naar het bouwen van een compleet draadloos connectiviteitsplatform door DTS Play-Fi op te nemen in alle Philips Android-tv's van 2020, gevolgd door een over-the-air firmware-update om DTS Play-Fi naar alle 2019 Philips te brengen Android-tv's worden verwacht in de tweede helft van 2020.

TP Vision zal in september 2020 ook een nieuwe reeks met DTS Play-Fi uitgeruste Philips-soundbars en draadloze luidsprekers lanceren om consumenten de mogelijkheid te bieden van een compleet, gebruiksvriendelijk, naadloos verbonden Philips-streamingaudiosysteem in hun hele huis.

Over TP Vision

TP Vision Europe BV ('TP Vision') is geregistreerd in Nederland, met het hoofdkantoor in Amsterdam. TP Vision is een volledig eigendom van TPV Technology Limited ('TPV'), een van 's werelds toonaangevende monitor- en tv-fabrikanten. “We combineren het sterke Philips-merk met onze productontwikkeling en ontwerpexpertise, operationele uitmuntendheid en de industriële voetafdruk van TPV. Wij geloven in het creëren van producten die consumenten een superieure audio- en visuele ervaring bieden,” aldus de persverklaring van het bedrijf.

MERK

EDITORS' CHOICE