NIEUWSOvergaauw

Luidsprekers van Harbeth nu ook bij Overgaauw in Leiden

Audiodealer Overgaauw in Leiden heeft ons trots gemeld dat de luidsprekers van het Engelse Harbeth zijn opgenomen in het assortiment en luisterklaar staan opgesteld in de winkel. De fabriek van Harbeth draait momenteel op een wat lager pitje vanwege de coronapandemie, maar Harbeth heeft onlangs de XD-productlijn aangekondigd. Als de XD-luidsprekers op de markt komen, komen ze ook in de luisterruimte van Overgaauw te staan.

Overgaauw, audiodealer in Leiden

Audiodealer Overgaauw, gevestigd in de Breestraat 148 in Leiden, heeft een assortiment van zestig merken en beschikt over vier luisterruimtes. Het bedrijf bestaat circa 55 jaar. Wie niet naar de winkel wil of kan komen, kan ook gebruik maken van de webshop. Overgaauw biedt een totaaloplossing aan en kan desgewenst samenwerken met een architect voor een maatwerk beeld- en geluidsplan voor thuis of in een bedrijfspand, ook voor nieuwbouw.

Overgaauw heeft laten weten vanaf heden ook de producten van de Engelse luidsprekerfabrikant Harbeth in het assortiment te hebben opgenomen. De meeste modellen staan luisterklaar opgesteld of kunnen op afspraak worden neergezet in één van de vier luisterruimtes. Als de onlangs aangekondigde XD-productlijn van Harbeth op de markt komt, zullen deze luidsprekers vanzelfsprekend ook bij Overgaauw komen te staan.

Meer weten? Kijk dan op de website van audiodealer Overgaauw.

Adres en contactgegevens Overgaauw

Hi-Fi Centrum Overgaauw B.V.
Breestraat 146
2311 CX Leiden
Tel. 071 – 512 68 62
E-mail: verkoop@overgaauw.nl
Website: https://overgaauw.com


EDITORS' CHOICE