McIntosh MC611 demonstratieklaar bij A Tube High Fidelity in Almere

Savor Audio, de importeur voor de Benelux van de producten van het Amerikaanse audiobedrijf McIntosh, en audiodealer A Tube High Fidelity gevestigde in Almere zijn verheugd te kunnen mededelen dat eindversterker MC611 van McIntosh demonstratieklaar staat opgesteld in de luisterruimte van A Tube High Society in Almere. De MC611 van McIntosh is een krachtige mono eindversterker die is voorzien van alle gebruikelijke attributen van McIntosh.

De McIntosh Mc611 staat demonstratieklaar in de winkel in Almere

A Tube High Fidelity heeft zijn assortiment van de producten van het Amerikaanse McIntosh uitgebreid met de mono eindversterkers  MC611. De McIntosh MC611 mono eindversterker is een eindversterker volgens het McIntosh Quad Balanced Power Amplifier principe met een vermogen van 600 Watt. Dankzij de gepatenteerde McIntosh Autoformer technologie maakt het niet uit of de luidsprekers een impedantie hebben van 2, 4 of 8 Ohm. De McIntosh MC611 zal altijd optimaal presteren.

De McIntosh MC611 heeft nieuwe VU meters met LED verlichting voor een nog duidelijkere aflezing en accuratesse. De Autoformer en voedingstransformer zitten nu in aparte behuizingen met een glazen bovenkant.

De zogenaamde “dynamic headroom” van de versterker is met 55% toegenomen ten opzichte van zijn voorganger.  Dit is gerealiseerd door een verdubbeling van de filtercapaciteit. Vooral de laagweergave zou hiervan moeten profiteren.

Uiteraard heeft de McIntosh MC611 de nieuwe en uiterst functionele McIntosh Monogram koelribben.

Wil je deze set beluisteren maak dan een afspraak met A Tube High Fidelity.

Adres en contactgegevens A Tube High Fidelity

A Tube High Fidelity
Argonweg 23
1362 AA Almere
Tel.nr: +31(0) 6 – 2239 3789
Website: https://www.atube-highfidelity.nl/


EDITORS' CHOICE