NIEUWS

Skullcandy breidt 'True Wireless' familie uit met vier nieuwe producten

Hoofdtelefoonmerk Skullcandy heeft een viertal nieuwe draadloze in-ear hoofdtelefoons aangekondigd. Het viertal luistert naar de namen Push Ultra, Indy Evo, Indy Fuel en Sesh Evo. Alle nieuwe producten zitten vol met verbeterde functies inclusief hoge kwaliteit audio, verbeterde batterijduur en de Tile-technologie, die er samen voor zorgen dat je nooit meer je muziek verliest. Afhankelijk van het model kan de koper kiezen uit verschillende kleuren.

Skullcandy: draadloze in-ear hoofdtelefoons

“De lancering van de nieuwe True Wireless oortjes zijn speciaal ontworpen om deze snelgroeiende categorie naar een volgend niveau te tillen,” zegt Jason Hodell, CEO van Skullcandy. “Voor deze uitbreiding hebben we onze bestverkochte producten genomen en deze nóg beter gemaakt. Dit hebben we gedaan door te luisteren naar de feedback van onze kopers. Zo hebben we hebben verbeteringen in batterijduur, connectiviteit, comfort en pasvorm aangebracht. We hebben tevens nieuwe technologieën zoals draadloos opladen, solo gebruik van één oortje en Tile-technologie geïntegreerd, om echt een ervaring te kunnen bieden die geen andere speler in deze markt momenteel nog kan aanbieden.”

“De Tile-technologie helpt mensen met hun dagelijkse uitdagingen,” zegt CJ Prober, CEO van Tile. “Zoekgeraakte koptelefoons of oortjes kunnen erg vervelend en duur zijn, maar door onze partnerschip met Skullcandy uit te breiden, zorgen wij ervoor dat hun nieuwste True Wireless producten vindbaar zijn en kunnen gebruikers er zeker van zijn dat hun favoriete oortjes beschikbaar zijn wanneer zij dat willen. Wanneer geactiveerd, helpt Tile de gebruikers om de oortjes te paren en zie je de locatie op een kaart of via het Tile netwerk om ze te lokaliseren.”

Skullcandy: Push Ultra

Push Ultra is Skullcandy's gloednieuwe luisterervaring in de groeiende 'Adventure Audio' categorie , de ultieme audio partner voor ieder avontuur of work-out. De oortjes hebben een vormbare oorhaak voor een super vaste pasvorm met een handig 'Stay-Aware' ontwerp. De oortjes komen in een goed doordacht draadloos oplaaddoosje, Push Ultra heeft een luistertijd van 40 uur, 6 uur in ieder oortje en nog eens 34 uur in het oplaaddoosje.

Push Ultra is IP67 zweetresistent, water- en stofafstotend en de Tile- technologie zorgt ervoor dat je volledige controle hebt over ieder oortje apart, die je dus ook solo kunt gebruiken.

Voor een grenzeloze, maximale luisterervaring, zit je goed met de Push Ultra. De zweet, water- en stofafstotende oortjes die zelfs de meest zwetende gebruikers aankunnen zijn perfect voor een stevige work-out. Bovendien kan de Push Ultra ook nog eens een meter onder water gedompeld worden voor maximaal 30 minuten. Met de rapid-charging functie laden de oortjes tot 2 uur in 10 minuten op. Push Ultra is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 130 euro in de kleuren True Black, Electric Yellow en Bleached Blue.

Skullcandy: Indy Evo en Indy Fuel

De Skullcandy Indy oortjes krijgen een upgrade naar Indy Evo en Indy Fuel, de nieuwste evolutie van de familie. Nu met verlengde batterijduur, verbeterde connectiviteit, betere pasvorm en Skullcandy app compatibiliteit is deze Indy generatie nóg meer functierijk. Audio kwaliteit verbetering, inclusief titanium-gecoate drivers en vakkundig gemaakte EQ en ambient-luistermodus, geven de Indy Evo en Indy Fuel een premium luisterervaring.

Echte vrijheid wordt versterkt met de Indy Evo, oortjes die ervoor zorgen dat je muziek overal met je mee naartoe gaat. De Indy Evo gaat helemaal draadloos zonder dat dit te dure oortjes zijn waardoor je bang bent ze te gebruiken, verliezen of beide. De Indy Evo heeft een batterijduur tot 30 uur, en komt in de kleuren Pure Mint, Chill Grey, True Black. Indy Evo heeft een verkoopadviesprijs van 100 euro.

Indy Fuel brengt het fenomeen volledig draadloos naar een nieuw niveau. Bovenop alle functies van de Indy Evo zoals de verbeterde fit, formaat en call, track, en volumecontrole, komt de Indy Fuel óók met een draadloze oplaaddoos. Krijg volledige vrijheid en een gemakkelijke manier van opladen met de Indy Fuel. De Indy Fuel is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 120 euro in True Black.

Skullcandy: Sesh Evo

Als aanvulling op de populaire True Wireless lijn, breidt Skullcandy de collectie uit met de Sesh Evo, een instapmodel. De Sesh EVO is volledig draadloos en heeft een gemakkelijke setup, simpel bedieningssysteem en IP55-rated duurzaamheid.

Sesh Evo heeft alle essentiële functies in een kleine verpakking. Deze oortjes hebben tot 24 uur batterij en zijn verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 80 euro in Bleached Blue, Pure Mint, Deep Red en True Black.

 


EDITORS' CHOICE