NIEUWSFocal

Focal lanceert nieuwe kleuren voor Kanta No. 2

De Franse luidsprekerbouwer Focal heeft een tweetal nieuwe kleuruitvoeringen van het bestaande model No.2 aangekondigd. De koper kon al kiezen uit een achttal uitvoeringen, variërend van afwerking voor in glossy zwarte behuizing met een wit, zwart, geel of blauwe baffle of houtfineer met een wit, zwart, donkergrijs of blauwe baffle. Nu komen er twee wat meer traditionele tinten bij. 

Focal Kanta No.2: twee nieuwe uitvoeringen

De Kanta heeft altijd als doel gehad om meer te zijn dan een goede weergever. Buiten de succesvolle combinatie van de Flax conus (vlas) met de Beryllium tweeter is veel werk verricht om een ontwerp te creëren dat ook in stijl uitgesproken is. Niet voor niets is gekozen voor zachte contouren op een klassiek piëdestal. Daarbij complementeren de zorgvuldig gekozen kleurstellingen het fraaie geheel. In dat kader staat Focal nooit stil. De Kanta heeft prachtige tinten zoals Gauloise Blue en Solar Yellow met overtuiging weten te presenteren.

Lees ook onze recensie over de Focal Kanta No.2.

Nu maakt de Kanta de overgang naar meer traditionele tinten. Het pallet zal worden uitgebreid met twee modellen. Hoogglans Carrara wit en hoogglans walnoten met zwart hoogglans front. Deze laatste straalt pure luxe uit en is een welkome uitbreiding.

Kijk op https://www.smart-audio.nl/focal/kanta voor de huidige collectie.

MERK

EDITORS' CHOICE