NIEUWSTriangle

Triangle Secret EMT7: discrete inbouwluidspreker

De Franse luidsprekerbouwer Triangle heeft de Secret EMT7 uitgebracht, een platte luidspreker die makkelijk en discreet in het plafond kan worden gemonteerd. “Easy Mounting”, het slimme montagesysteem, is eenvoudig gemaakt: zonder gereedschap zorgt het voor een gemakkelijke en ultrasnelle installatie. De EMT7 is een tweeweg coaxiale luidspreker. Deze krachtige en veelzijdige speaker richt zich op een breed publiek, zowel voor thuis als voor professioneel gebruik, aldus Triangle.

Triangle Secret EMT7: onzichtbaar weg te werken inbouwluidspreker

De nieuwe EMT7 van het in Frankrijk gevestigde Triangle is een tweeweg coaxiale luidspreker uitgerust met een 17 cm midrange / bass driver met een polypropyleen membraan en een 25 mm verstelbare soft dome-tweeter. Dit zorgt voor een veelzijdige luisterervaring voor muziek en in een thuisbioscoopsysteem. Het ultradunne, magnetische beschermingsrooster biedt maximale discretie en kan ook worden geverfd om bij het interieur te passen. De EMT7 kan op 12 tot 25 mm dikke drywalls worden geïnstalleerd voor een naadloze integratie in elk interieur.

De gepatenteerde montagetechnologie is door Triangle samen met haar partner gespecialiseerd in composietmaterialen uitgewerkt en biedt een uniek en innovatief set-up systeem. Een eenvoudige handmatige rotatie is voldoende om het montagesysteem op zijn plaats te klikken. Vervolgens kan de gebruiker (of installateur) de plaatsing van de luidsprekers vergrendelen en optimaal genieten van het hoogwaardige geluid dat het levert. Kortom, een innovatieve technologie maakt een eenvoudig, intelligent montagesysteem gemakkelijk gemaakt, zonder gereedschap.

De EMT7-luidspreker biedt verschillende mogelijkheden voor geluidsinstellingen op basis van de plaatsing, locatie en type toepassing. De instelbare tweeter zorgt voor een nauwkeurige geluidsaanpassing, waardoor het mogelijk wordt om op de luisterpositie te focussen. Het lage en hoge frequentieniveau kan in drie posities worden aangepast.(-2 en -4dB). De EMT7 heeft een hoge gevoeligheid van 90 dB met een maximaal vermogen van 140 Watt.

Dankzij de frequentierespons die een spectrum van 55 Hz tot 20 kHz bestrijkt, biedt de EMT7 een grote veelzijdigheid bij het luisteren: hij is volgens Triangle ideaal voor muziek, ook in combinatie met een Atmos-systeem, waardoor eventuele geluidseffecten aanwezig zijn bij het kijken naar films.

De tweeter is voorzien van een faseplug om de hoogfrequente respons uit te breiden en de golven op de luisteraar te richten. Het ultradunne, magnetische beschermingsrooster biedt maximale discretie. Het kan ook worden geverfd om beter bij zijn omgeving te passen.

Triangle Secret EMT7: prijs en leveringsinformatie

De nieuwe inbouwluidspreker van Triangle is te koop voor 169 euro per stuk.

MERK

EDITORS' CHOICE