Sound by Sweden Nitro-X in assortiment van Viertron

Viertron, de Nederlandse importeur van onder andere AVM, Meridian en Acoustic Energy, heeft laten weten sinds kort de Nitro-X van het Zweedse Sound by Sweden in het assortiment te hebben opgenomen. De Nitro-X van Sound by Sweden is een draadloze over-ear noise-cancelling hoofdtelefoon die voorzien is van bluetooth-connectiviteit versie 5.0. De hoofdtelefoon heeft volgens Viertron een extreem hoog draagcomfort. Hij is leverbaar in de kleuren zwart en wit.

Sound by Sweden Nitro-X: toonaangevend comfort met BreathTex

De Nitro-X van het in Zweden gevestigde Sound by Sweden is ontworpen om optimaal comfort te geven, zelfs bij langdurig gebruik. De oorkussens zijn gemaakt van SUPRA BreathTex membraanmateriaal. Het membraan verdrijft warmte en vocht en beschermt tegelijkertijd tegen inkomend vocht en storend omgevingsgeluid. SUPRA BreathTex in combinatie met de ontspannen hoofdband, het stevige lichtgewicht materiaal en de roterende oorcapsules maken het mogelijk om urenlang te luisteren zonder dat de hoofdtelefoon warm of ongemakkelijk wordt.

Sound by Sweden Nitro-X Wireless: actieve ruisonderdrukking

De actieve ruisonderdrukking in combinatie met de nauwsluitende oorkussens isoleert de drager van storend omgevingsgeluid. Vliegtuigmotoren, stemmen van kantoorcollega's, het geraas in de metro is geen probleem meer wanneer je met een simpele druk op de knop ruisonderdrukking activeert. De ge√Įntegreerde digitale technologie in de Nitro-X filtert ruis weg en laat de luisteraar ge√Įsoleerd genieten van muziek, podcasts, films of een telefoongesprek, waar hij zich ook zou mogen bevinden. De feedbackfunctie maakt continue communicatie met de omgeving op stemniveau mogelijk, zodat belangrijke aankondigingen op een luchthaven, treinstation etc. niet worden gemist.

Sound by Sweden Nitro-X: tot 35 uur speeltijd

Het maakt niet uit of je aan het werk bent, in de sportschool of op een lange vlucht, het is altijd vervelend als de batterij leeg raakt. De fabrikant heeft daarom hoogwaardige, hoogwaardige batterijen gebruikt voor de Nitro-X, waardoor de gebruiker een totale speelduur heeft van maximaal 35 uur. Met geactiveerde ruisonderdrukking krijg je tot 28 uur batterijduur. Voornoemde waardes zijn overigens wel afhankelijk van het volumeniveau.

Mocht de batterij toch leeg raken en er is niet direct de mogelijkheid om de koptelefoon op te laden, dan kan de meegeleverde 3,5 mm audiokabel worden gebruikt om de koptelefoon direct op de bron aan te sluiten.

Sound by Sweden Nitro-X: volledige controle

Met de knopbediening van de Nitro-X kan de gebruiker een oproep beantwoorden, het volume aanpassen en van track veranderen. Dan is er ook de mogelijkheid om de stemassistent van de telefoon te activeren door te dubbelklikken op de aan / uitknop. Nitro-X is compatibel met bijvoorbeeld Google Assistant en Siri en is volgens de fabrikant klaar voor andere toekomstige spraakassistenten.

Sound by Sweden Nitro-X: geluidservaring

De gepatenteerde 40 mm driver, SBS40Dv.1, laat de luisteraar een krachtig en uitgebalanceerd geluid ervaren dankzij het hoge frequentiebereik. ‚ÄúDe geluidskarakteristieken zijn gebaseerd op het testwinnende Nitro-concept waarmee je alles kunt ervaren, van de laagste basislijnen tot de hoogste noten. Alles in een correcte en natuurgetrouwe weergave waar u maximaal van kunt genieten in uw muziek, film, podcast of waar u maar naar luistert,‚ÄĚ aldus Sound by Sweden.

Sound by Sweden Nitro-X: prijs en leveringsinformatie

De Nitro-X is voor 189 euro te bestellen via de website van Sound by Sweden of via de website van WoonIoT, een activiteit van Viertron Install BV. De koper kan kiezen uit een zwarte of witte uitvoering.


EDITORS' CHOICE