NIEUWSQobuz

Qobuz biedt 29 gratis album downloads aan, tot 15 mei

Sinan Kökbugur | 23 april 2020 | Fotografie Fabrikant | Qobuz | Importeur: Qobuz

De Franse streamingdienst Qobuz biedt niet alleen muziek via een streamingdienst aan, maar biedt ook de mogelijkheid om albums in hoge kwaliteit als download binnen te halen en lokaal op te slaan. Qobuz biedt nu 29 gratis albums aan, zonder financiële verplichtingen.

De lijst met 29 gratis albums bevat acht albums in hoge resolutie en 21 stuks in cd-kwaliteit, met alles van klassieke grootheden en jazz tot middeleeuwse polyfonieën en zelfs Congolese rumba. Deze kennismakingsaanbieding loopt tot 15 mei 2020.

Interesse? Hier is de lijst van gratis op te halen albums van Qobuz.

Er is geen betaling of credit card vereist. De gebruiker hoeft zich alleen maar aan te melden voor een Qobuz-account (dat gratis en vrijblijvend kan worden aangemaakt). De muziekbestanden hebben geen Digital Rights Management (DRM, lees: auteursrechtelijke hekken) en kunnen indien nodig vaker worden opgehaald door de gebruiker.

Een streaming abonnement is een maandelijkse kostenpost, ongeacht de hoeveelheid gebruik. Wie de muziek koopt, betaalt één keer en kan de muziek daarna eindeloos gebruiken.

Meer weten? Kijk dan op de website van Qobuz.

MERK

EDITORS' CHOICE