NIEUWSKudos Audio

Bender Hifi eerste dealer van Kudos luidsprekers


Redactie Hifi.nl | 21 april 2020 | Kudos Audio

Bender Hifi in Arnhem is de eerste dealer in de Benelux die het nieuwe luidsprekermerk Kudos in het assortiment heeft opgenomen. Eigenaar Harald Strik heeft een voorliefde voor Britse audiomerken en was naar eigen zeggen direct onder de indruk van de geluidskwaliteit en de fraaie afwerking.

Afgelopen februari introduceerde Latham Audio en Kudos eigenaar Derek Gilligan de gehele line-up van Titan-modellen aan speciaalzaken en pers tijdens een speciaal introductie-evenement op haar kantoor in Alphen.

Kudos Titan

De Titan-serie van Kudos Audio bestaat uit 4 modellen, waaronder 1 monitor en 3 vloerstaande luidsprekers. Alle modellen zijn voorzien van ISO-baric drivers, worden volledig geproduceerd in Groot-Brittannië en kunnen zowel passief of actief worden aangestuurd.

In de winkel in Arnhem zijn de T707 vloerstaande luidsprekers (foto rechts) en de T505 monitoren (foto onder) permanent opgesteld, en ondanks alle beperkingen vanwege het coronavirus zijn de luidsprekers momenteel op afspraak te beluisteren. Daarbij volgt Bender Hifi uiteraard alle richtlijnen van de overheid.

Bender Hifi | Steenstraat 54, Arnhem | benderhifi.nl

MERK

EDITORS' CHOICE