NIEUWSJBL

JBL Club: nieuwe productlijn van draadloze hoofdtelefoons

Het Amerikaanse audiomerk JBL heeft een nieuwe productlijn van draadloze hoofdtelefoons gelanceerd genaamd JBL Club. Volgens de fabrikant moet het naast professionele audiotechnologie en gebruiksvriendelijke functies ook een hoogwaardig design bieden. De nieuwe productlijn heeft drie leden genaamd Club One, Club 950NC en Club 700BT. 

JBL Club One

Het topmodel van de nieuwe productlijn van JBL is het over-ear model Club One. Volgens de fabrikant is de nieuwe productlijn van hoofdtelefoons uitgerust met de nieuwste audiotechnologie. De nieuwe hoofdtelefoons zijn onder andere voorzien van membranen van grafeen en adaptieve ruisonderdrukking. In deze combinatie combineert de hoofdtelefoon geluidskwaliteit en ruisonderdrukking.

De JBL Club One brengt luisteraars dichter bij het podium met zijn JBL Pro Sound. De 40 millimeter drivers van oranjekleurig grafeen zorgen voor een nauwkeurig geluid. Er is gekozen voor het lichte, sterk geleidende en robuuste materiaal omdat het vervorming vermindert en de precisie verbetert. De drivers reproduceren de hoge frequenties nauwkeuriger en overtuigen met JBL-bas, aldus de fabrikant.

JBL Club 950NC en Club 700BT

De JBL Club 950NC over-ear hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking (ANC) en de JBL Club 700BT on-ear hoofdtelefoon maken de nieuwe productlijn compleet. Kenmerkend voor de hele serie zijn het design en de robuuste materialen. De hoofdtelefoons hebben onder andere een leren hoofdband, metalen scharnieren, magnetische en verwisselbare oorkussens, een opvouwbaar ontwerp en hoogwaardige accessoires.

De volledige productlijn heeft ook HiRes-audiocertificering en Bluetooth 5.0-connectiviteit. Daarnaast is de JBL CLUB-serie uitgerust met ondersteuning van stemassistenten Google Assistant en Amazon Alexa, evenals de Stage + -functie. Na activering via de app “My JBL Headphones” kunnen muziekliefhebbers individuele geluidsprofielen selecteren. Alle drie de bluetooth-hoofdtelefoons worden geleverd met een audiokabel met een lengte van 1,2 meter en een microfoon.

De JBL Club One bevat ook een audiokabel van 1,5 meter, een vliegtuigadapter en een adapter van 3,5 mm naar 6,3 mm. De JBL Club 700BT biedt een hoogwaardige beschermhoes, terwijl de JBL Club 950NC en de JBL Club One worden geleverd met een robuuste transport- en opbergdoos. Zo zijn alle drie de koptelefoons ideaal als reisgenoot, zowel voor zakenreizen als voor vakantiereizen.

JBL Club: prijzen en leveringsinformatie

JBL Club 700BT: 149 euro
JBL Club 950NC: 249 euro
JBL Club One: 349 euro

EDITORS' CHOICE