NIEUWSSony

Sony WH-CH710N en WF-XB700: over-ear met ANC en in-ear voor 150 euro

Het Japanse Sony heeft een tweetal draadloze hoofdtelefoons gelanceerd die allebei 150 euro kosten. De WH-CH710 is een over-ear model voorzien van Active Noise Cancelling (ANC), de WF-XB700 een volledig draadloos in-ear model voorzien van een Extra-Bass functie. ANC wordt steeds goedkoper. 

Sony WH-CH710N: draadloze over-ear hoofdtelefoon met ANC

De over-ear CH710N heeft noise cancelling en volgens de fabrikant een accuduur van 35 uur. De nieuwe WH-CH710N lijkt een beetje de vervanger te worden van de MDR-ZX770BN, die vanaf begin 2017 te koop is. Dit eerdere model heeft echter met 13 uur een veel lagere accucapaciteit, waar de nieuwe hoofdtelefoon het 35 uur moet kunnen volhouden. De hoofdtelefoon maakt gebruik van drivers met een diameter van 30 millimeter.

De oorschelpen zijn bovendien te kantelen om de hoofdtelefoon makkelijk mee te kunnen nemen. Er is een usb-c-aansluiting voor laden en tien minuten laden moet een uur muziek luisteren mogelijk maken. Naast verbinding via bluetooth 5.0 is er ook een 3,5 mm jackplugaansluiting om apparaten bedraad aan te kunnen sluiten. De WH-CH710N gaat 150 euro kosten en is verkrijgbaar in een zwarte, blauwe of witte uitvoering.

Sony WF-XB700: volledig draadloze in-ears

De fabrikant presenteert ook een nieuw volledig draadloos in-ear model genaamd WF-XB700, maar die heeft geen noise cancelling. De WF-XB700 heeft wel een Extra Bass-functie en accucapaciteit voor negen uur muziekplezier. Het meegeleverde opbergdoosje is tevens een powerbank en maakt het mogelijk om tot achttien uur te komen. Ook de WF-XB700, die geleverd wordt in een zwarte of blauwe uitvoering, kost 150 euro.

 

EDITORS' CHOICE