NIEUWSGold Note

Gold Note P-1000 MkII: bestaande voorversterker in nieuwe uitvoering

Het Italiaanse audiobedrijf Gold Note heeft de P-1000 MkII uitgebracht. De nieuwe P-1000 MkII is niet ingrijpend gewijzigd in vergelijking met zijn voorganger P-1000. De binnenkant is zo ongeveer hetzelfde maar het ontwerp van de buitenkant is nu in overeenstemming gebracht met de andere apparaten van Gold Note. De P-1000 MkII is verkrijgbaar in zwarte, zilverkleurige en goudkleurige uitvoering.

Gold Note P-1000 MkII: klasse A voorversterker

Ontworpen voor high-end audiosystemen, is de P-1000 MkII volgens de Italiaanse fabrikant Gold Note een innovatieve klasse-A lijn voorversterker aangedreven door een nieuw eigen Six Gain Stage Ultra-Balanced ontwerp voorzien van relais en een optische ALPS Encoder volumeregeling. De best mogelijke componenten bieden een ongelooflijk lage vervorming en uitgebreide lineaire bandbreedte voor echte superieure muzikaliteit, aldus Gold Note.

De P-1000 MkII heeft drie onafhankelijke lineaire transformatorvoedingen en acht stereo-ingangen: vier volledig gebalanceerde XLR en vier paar cinch. De P-1000 MkII biedt ook vier analoge uitgangen: twee stuks XLR en twee stuks cinch.

Om zelfs oude opnamen perfect weer te geven, kan de voorversterker zowel in Mono- als in Stereo-modus worden gezet. Het maakt het ook mogelijk om de linker- en rechterkanalen te verwisselen om de reproductie van geïnverteerde opnames mogelijk te maken naast de absolute fase-swap van 0 ° tot 180 °.

De P-1000 MkII Booster-technologie verbetert het apparaat om het beste uit luidsprekers te halen die een extra stroomvoorzieningen nodig hebben. De Booster levert meer energie in een zeer specifiek bereik van lage frequenties. De Booster wordt volledig omzeild wanneer deze is uitgeschakeld.

De P-1000 MkII is eenvoudig te bedienen met zijn grote kleurendisplay dat alle functies weergeeft. Alle instellingen zijn te vinden op het scherm voor snelle en nauwkeurige fijnafstellingen, of u nu de draaiknop met enkele knop gebruikt die handig op het voorpaneel is geplaatst of de elegante IR-afstandsbediening.

Om de prestaties van de P-1000 MkII nog verder te verbeteren, kan deze optioneel worden gecombineerd met de externe superinductieve voeding PSU-1250/1000 en de buizenuitgangstrap TUBE-1012/1006.

Meer weten? Kijk dan op de website van Gold Note.

MERK

EDITORS' CHOICE