Headphone Auditions is open, maar conform de richtlijnen van het RIVM

De in Amsterdam gevestigde hoofdtelefoonspecialist Headphone Auditions is net als veel winkels ondanks de dreiging van het coronavirus geopend, maar er is wel een aangepast deurbeleid. Ook wordt er gewerkt met mondkapjes. Er is ook een voordeel: wie in alle rust wil luisteren, krijgt daar alle gelegenheid voor en zal niet worden gestoord.

Headphone Auditions: winkelbezoek in tijden van de coronacrisis

“Yes! We are open! We hebben een deurbeleid van maximaal één persoon in de winkel en we werken met mondkapjes. We zijn bereikbaar voor vragen over je ideale quarantaine set: Bel Stefan op 06 83 90 92 66!” aldus de Amsterdamse hoofdtelefoonspecialist Headphone Auditions.

Intussen blijft Headphone Auditions het assortiment uitbreiden. Een kleine greep:

Over-ear:

  • ZMF Headphones, fantastische closed en open back dynamic driver koptelefoons. Het vlaggenschip Vérité Closed laat wel horen hoe ver je kan komen met een gesloten hoofdtelefoon. Vanaf nu te beluisteren in Amsterdam.
  • We hebben ook één van de eerste HEDDphones in de winkel liggen, de reviewers beweren dat hij klinkt als een Audeze LCD4, maar dan zonder het kostplaatje: De HEDDphone kost 1.699 euro. Je mag zelf oordelen in ons luisterkamertje, aldus Headphone Auditions.

 

In-ear monitor:

  • FIR Audio met drie tubeless design IEMs van de medeoprichter van 64Audio, die niet voor niets massaal topartiesten aantrekken.
  • Het nieuwe Top Model van Final, de A8000 rond de drie-eenheid in ons High-End IEM segment af. Samen met de PMX van InEar en de FIR Audio M5 kan je nu drie van de allerbeste IEMs beluisteren bij Headphone Auditions Amsterdam
  • Bijzondere aandacht verdient zeker ook de IEM van TAGO Studio, de T3-02 die voor 499 euro ver boven zijn prijskaartje speelt

Adres en contactgegevens Headphone Auditions

Headphone Auditions Amsterdam
@ Concerto Audio
Utrechtsestraat 40
1017 VP Amsterdam
Tel.  +31(0) 6 8390 9266
Website : www.headphoneauditions.nl 


EDITORS' CHOICE