NIEUWSAudio-Life

Quarantaine Luisteren bij Audio-Life

We leven als mensheid op dit moment in een hele vreemde en onzekere periode vanwege de dreiging van het coronavirus. Om de verspreiding van het virus tegen te werken zijn wereldwijd zo ongeveer alle grote en kleine audiobeurzen en demonstraties bij audiodealers afgelast of uitgesteld. De in de plaats Buren gevestigde dealer Audio-Life heeft een alternatief bedacht om toch zo veilig mogelijk en in alle rust naar audioapparatuur te luisteren: Quarantaine Luisteren en dat helemaal volgens de richtlijnen van het RIVM.

Quarantaine Luisteren

Wie momenteel een willekeurige winkel binnenloopt, zal het opvallen dat er relatief weinig publiek rondloopt. Iedereen wordt geacht afstand van elkaar te houden en fysiek contact zo veel mogelijk de vermijden, conform de richtlijnen van het RIVM. Bioscoopje pakken? Nope. Restaurantje pakken? Nope. Concert bijwonen? Nu even alleen op digitale wijze. Beurs bezoeken? Nope. Audiodealer bezoeken en demonstratie bijwonen? Lastig. Geplande demonstraties en shows zijn uitgesteld of afgelast, hoewel winkels veelal gewoon geopend zijn.

De in Buren gevestigde dealer Audio-Life introduceert daarom wat zij noemen Quarantaine Luisteren. Een belangstellende kan langskomen en met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM naar een nieuw apparaat of een van te voren samengestelde audioset komen luisteren. De boodschap van Audio-Life luidt als volgt:

“Omdat wij het ons goed voor kunnen stellen dat jullie de winkels willen vermijden om besmetting te voorkomen Gaan wij volgende week iets nieuws proberen: Quarantaine luisteren bij Audio-Life.

Vanaf aankomende week is het mogelijk om bovenstaande luisterruimte te reserveren. Hierbij kun je in je eentje (of met een vriend of vriendin) naar je favoriete muziek luisteren. Wij zullen een set naar wens voor je klaarzetten zodat je in alle rust even weg kan dromen en kan genieten van je favoriete muziek. Uiteraard vergezeld van een kop koffie/thee en een koek.

Wij hanteren ook in de winkel uiteraard alle richtlijnen van het RIVM.

Inderdaad, helemaal alleen in een buitengewoon schone luisterkamer naar je favoriete muziek luisteren. Er zal niemand bij je in de buurt komen!

Enthousiast? Stuur dan even een mail naar info@audio-life.nl,” aldus dealer Audio-Life te Buren.

Audio-Life: coronakorting

Audio-Life heeft ook een kortingsactie op poten gezet. “Het zijn onzekere tijden. De maatregelen rond het coronavirus raken ons allemaal. Bijna iedereen zit momenteel thuis en na een week van klusjes en het vinden van een nieuw ritme zal het ons niet verbazen als de verveling wat zal toeslaan. Wij stellen voor: zoek een mooie verbetering voor je systeem in de Furutechwebshop en ga lekker naar muziek luisteren! Omdat dit ingewikkelde tijden zijn geven wij t/m zondag een korting van 21% op alle Furutech producten op www.furutechwebshop.nl,” voegt Audio-Life er aan toe.

Meer weten? Kijk dan op de website van Audio-Life.

Audio-Life
Hulsterstraat 26a
4116 EZ Buren
Tel. +31 (0) 344 570 777
GSM +31 (0) 6 2438 0328


EDITORS' CHOICE