NIEUWSSennheiser

Don’t Stop The Music: Sennheiser biedt gratis concerten aan

Het Duitse audiobedrijf Sennheiser, dat dit jaar 75 jaar bestaat, initieert een reeks exclusieve streamingconcerten op Instagram. Het eerste concert was vandaag en begon om 15:00 uur. Er gaan nog meer concerten volgen, zo belooft Sennheiser: #DontStopTheMusic! 

Wie niet op de achterkant van de maan logeert, weet dat veel artiesten onlangs hun live tours hebben geannuleerd of uitgesteld vanwege het dreigende coronavirus. Schouder aan schouder een concert bijwonen is momenteel geen goed idee, ongeacht het muziekgenre. In veel landen over de hele wereld vindt het openbare leven zoals we het kennen niet langer plaats. En toch mag de muziek nu, meer dan ooit, niet stoppen!

Veel klassieke orkesten beiden gratis live-streams aan of hebben hun muziekarchief gratis opengesteld. Audiobedrijf Sennheiser doet ook een duit in het zakje en start een reeks exclusieve streamingconcerten op het Instagram-account van het bedrijf, die worden uitgezonden via IGTV (Instagram TV). De bekende DJ en producer Mousse T. heeft de serie vandaag gestart om 15.00 uur.

Verdere data worden binnenkort bekendgemaakt op http://www.sennheiser.com/jubileum . Naast aankondigingen van data, bevat de website talloze muziekvideo's met meeslepende opnames van jazzclubs, electro-sets in een huiskamersfeer en live-opnames van opnamestudio's. Zet gewoon je koptelefoon op of zet de luidsprekers harder en duik in de muziek, aldus Sennheiser.


EDITORS' CHOICE