Harman Kardon lanceert MultiBeam 700, soundbar in de Citation-serie

Audiomerk Harman Kardon heeft een nieuwe soundbar met de naam MultiBeam 700 toegevoegd aan de Citation-productlijn. De nieuwe MultiBeam 700 heeft een kleurendisplay en zeven drivers aan boord. Optioneel kan de MultiBeam 700 samenwerken met de Citation Sub S voor intensere lage tonen. De unieke MultiBeam-technologie van Harman Kardon straalt volgens de fabrikant geluid via de muren naar alle zijden van de kamer, waardoor elke hoek van de luisterruimte wordt gevuld met een rijk, ruimtelijk geluid, zonder dat er draden of andere luidsprekers nodig zijn.

Harman Kardon Citation MultiBeam 700

De Citation-serie van Harman Kardon pakt wederom uit met het stijlvolle ontwerp en indrukwekkende geluid van de nieuwste MultiBeam 700 soundbar. Met LCD-kleurendisplay en zeven luidsprekerdrivers (2 x 25 mm tweeter, 5 x 50 mm woofer) komen films en series in de woonkamer tot leven. De Citation-serie is bedoeld om gezien, gehoord en gevoeld te worden, en de MultiBeam 700 zet de elegante reeks van de serie voort. De subtiele vorm van de soundbar en de uitnodigende wollen buitenkant van de Deense textielproducent Kvadrat zijn een echte aanvulling op de schoonheid van de audio, aldus Harman Kardon.

De MultiBeam is overigens niet de eerste soundbar in de Citation-productlijn. De eerste soundbar was de Citation Bar, die twee keer zo duur is als de nieuwe MultiBeam. Lees ook onze recensie over de Citation Bar van Harman Kardon.

Ingebouwde Chromecast en Airplay 2 geven toegang tot honderden apps waarmee audio kan worden gestreamd. Bovendien is het eenvoudig om muziek te streamen naar andere luidsprekers via het multiroom-audiosysteem om in meerdere kamers te kunnen luisteren.Helemaal volgens de moderne trend ondersteunt de MultiBeam 700 ook de weergave van muzieksignaal dat via bluetooth wordt aangeboden (versie 4.3).

De Harman Kardon Citation MultiBeam 700 kan makkelijk worden bediend met de stembediening van Google Assistent. Zeg gewoon “Hey Google” gevolgd door het commando.

Nog krachtiger geluid en genieten van de best mogelijke bas? Koppel de MultiBeam 700 met de Harman Kardon Citation Sub S, de nieuwe draadloze subwoofer die de ultieme thuisbioscoop ervaring compleet maakt.

Harman Kardon Citation MultiBeam 700: prijs en leveringsinformatie

De Citation MultiBeam 700 is leverbaar in grijze en zwarte uitvoering en kost net geen 500 euro. De optionele Citation Sub S wisselt voor net geen 400 euro van eigenaar.


 


EDITORS' CHOICE