Geannuleerd: AudioXperience Spectral-show op 21 maart

De in Nuenen gevestigde audiodealer AudioXperience wilde op zaterdag 21 maart aanstaande graag exclusief de nieuwe DMA-250 S3 van het Amerikaanse audiobedrijf Spectral presenteren. Deze bijeenkomst is uit voorzorg en omwille van de huidige maatregelen van het RIVM geannuleerd. We houden je op de hoogte van een eventuele nieuwe datum. Onderstaand vind je alvast wat informatie over de jongste aanwinst die de speciaalzaak aan het assortiment heeft toegevoegd.

Spectral versterkers bij AudioXperience in Nuenen

“De Spectral DMA-250 S3 volgt de voor ons legendarische DMA-240 op. Deze eindversterker was voor ons namelijk de eerste kennismaking met de nieuwe “signature” sound van Spectral. Desondanks zal Spectral niet spreken van een verandering in klanksignatuur, echter wij zijn van mening dat de Spectral DMA 240 de eerste versterker is met de vernieuwde klankeigenschappen. Spectral staat natuurlijk bekend om haar ongekende snelheid, controle en moeiteloze weergave ongeacht welke belasting,” aldus AudioXperience.

Het bedrijf vervolgt: “we zullen eens nader ingaan op de opvolger, de Spectral DMA-250 S3. De compromisloze en supersnelle versterkertopologie van de Spectral DMA-280 vormt de basis van de Spectral DMA-250 S3. Deze topologie omvat een zeer geavanceerde input, gain en output drivers gebaseerd op een nieuwe serie van premium Silicon Devices. Deze pure klasse-A versterker en uitgangstrap opereert nu bijna tien maal sneller dan in vorige Spectral ontwerpen en biedt een indrukwekkende verbetering in resolutie en transiënten met een ultralage ruisvloer. Details ontpoppen zich absoluut zonder enige compressie, puur en vervormingsvrij. Wist u dat een Spectral versterker haar volledige vermogen kan leveren aan een frequentie van 1 MHz?”

AudioXperience
Spegelt 66
5674 CD Nuenen
Tel.nr. 040 – 290 6344
Website: www.audioxperience.com

Contactpersoon: Erik Paulus
E-mail: erik@audioxperience.comEDITORS' CHOICE