Cambridge Audio's Edge NQ en CXN (V2) zijn Roon Ready gemaakt

Het Engelse audiobedrijf Cambridge Audio heeft een firmware-update uitgebracht voor de netwerkspelers Edge NQ en CXN (V2). Na installatie van de nieuwe firmware zijn beide netwerkspelers geschikt om met de software van Roon gebruikt te worden. Roon Ready-certificering betekent dat de Edge NQ en CXN (V2) netwerkaudiostreamers worden ontdekt en verbinding maken met Roon zonder extra configuratie.

Cambridge Audio’s Edge NQ, het vlaggenschip, en de bekroonde CXN (V2) netwerkaudiostreamers hebben nu Roon's hoge resolutie streaming- en muziekmanagementtechnologie ingebouwd. Met meer dan 50 jaar ervaring in het maken van audioapparatuur, heeft Cambridge Audio naar eigen zeggen altijd begrepen dat haar klanten graag luisteren naar hun muziekcollecties op verschillende manieren. De toevoeging van Roon Ready-integratie breidt uit op de rijkdom aan opties die al wordt geboden door het assortiment netwerkaudiostreams.

Er is nu een software-update beschikbaar voor de modellen Edge NQ en CXN (V2) met Roon Ready. Zodra de software van deze producten is bijgewerkt, ontdekt Roon ze op het netwerk en kunnen ze audio leveren van de hoogste kwaliteit. Volumeregeling kan vanaf dat moment rechtstreeks vanuit de Roon-gebruikersinterface worden gedaan.

Roon Ready-certificering betekent dat de Edge NQ en CXN (V2) netwerkaudiostreamers worden ontdekt en verbinding maken met Roon zonder extra configuratie.

De volgende twee spelers van Cambridge Audio zijn na een firmware-update Roon Ready.

Cambridge Audio Edge NQ

Deze vlaggenschipstreamer biedt nieuwe niveaus van veelzijdigheid voor een voorversterker en netwerkspeler. StreamMagic, de streamingmodule die NQ aandrijft, is verbeterd, waardoor de Edge NQ muziek vanaf vrijwel elke bron kan afspelen. Ook verminderen de printplaat en de nauwgezette engineering van de Edge NQ mogelijke interferentie om een schoon geluid te garanderen.

Cambridge Audio CXN (V2)

Met de CXN (V2) netwerkstreamer heeft Cambridge Audio een bekroond product genomen en het nog beter gemaakt. Gebouwd om digitale audio van een breed scala aan bronnen te streamen, schaalt het op voor enorme winsten in geluidskwaliteit. Deze tweede generatie editie van de CXN biedt een enorme reeks verbeteringen, dankzij grotere verwerkingskracht en een slankere gebruikerservaring.

MERK

EDITORS' CHOICE