NIEUWSSbooster

Sbooster-voeding voor draaitafels van Rega

Binnenkort zal Sbooster een voeding lanceren die een zuivere 24 Volt wisselspanning levert die vooral geschikt zal zijn als voeding voor de draaitafels van het Britse audiomerk Rega. Veel draaitafels hebben een externe voeding, ook die van Rega, en kunnen dus gemakkelijk profiteren van een betere voeding. De nieuwe voeding van Sbooster zal worden geleverd met verschillende verloopstekkers speciaal voor de draaitafels van Rega.

Sbooster: voor een schone gelijkspanning en nu ook voor een schone wisselspanning

Sbooster bouwt verschillende losse voedingen die kunnen dienen als de vervanging van de bij een apparaat standaard meegeleverde voeding. Alle voedingen van Sbooster leveren gelijkspanning, maar het bedrijf heeft nu ook een tweetal modellen aangekondigd die een schone wisselspanning van 16 Volt of 24 Volt kunnen leveren. Dit laatste model is vooral geschikt voor de draaitafels van het Britse audiobedrijf Rega.

Het hart van de voeding is een ringkerntransformator. Het is voor het overige een pure AC-AC adapter, die de netspanning naar 24 Volt verlaagt. De voeding is verder elektrisch en magnetisch afgeschermd en extra elektronische circuits stabiliseren de uitgangsspanning, filteren interferentiesignalen en beschermen het apparaat tegen overbelasting, kortsluiting en oververhitting.

De secundaire kabel is afgeschermd en gewikkeld en uitgerust met een universele koppeling die met behulp van een stekkeradapter kan worden aangepast aan de verschillende apparaten. Drie verschillende lengtes adapter voor de draaitafels van Rega.

Naar verwachting zal de nieuwe voeding van Sbooster half februari in de verkoop gaan. We hebben nog geen prijsinformatie voor de Benelux vernomen. Wie meer wil weten kan kijken op de website van Sbooster.

MERK

EDITORS' CHOICE