NIEUWS

High End München 2020 van 14 tot en met 17 mei

De editie van de jaarlijkse High End audiobeurs in de Duitse stad München zal dit jaar plaatsvinden van 14 t/m 17 mei. Een paar honderd exposanten, waaronder een groot aantal fabrikanten van audioapparatuur, uit veertig verschillende landen, zullen hun producten demonstreren aan het publiek, de pers en zakelijke belangstellenden. De organisatie belooft er weer een groots evenement van de maken.

Volgens de organisatie van ’s-werelds grootste op audioapparatuur gerichte beurs is de beursvloer inmiddels al vol geboekt. Circa 450 exposanten zullen hun producten en diensten demonstreren. Stefan Dreischärf zegt namens de organisatie het spijtig te vinden niet alle aanvragen voor expositieruimte te kunnen honoreren. De ruimte is op.

Dat belooft dus genoeg te kijken en te luisteren voor de bezoekers van de High End audiobeurs. De organisatie heeft ook een nieuwe website gelanceerd waardoor het voor belangstellenden makkelijker is om hun weg te vinden op de beursvloer. Een belangstellende zal immers keuzes moeten maken welke stand hij/zij wil bezoeken, want alles bekijken zal een uitdaging worden.

De jaarlijkse High End audiobeurs heeft de focus op de betere hifi-apparatuur en al het andere dat met een goede muziekreproductie te maken heeft. De beursvloer is altijd een mix van grote en kleine bedrijven en niet zelden ontmoeten bedrijven elkaar om ideeën uit te wisselen die weer kunnen leiden tot nieuwe innovatieve producten.

De eerste dag, dat is donderdag 14 mei 2020, is gereserveerd voor zakelijke bezoekers en medewerkers van pers en media. De andere dagen is de High End audiobeurs toegankelijk voor iedereen.

Meer weten? Kijk dan de op de website van de organisatie van de High End 2020.


EDITORS' CHOICE