NIEUWSMusic Hall

Music Hall ha25.3: symmetrische hoofdtelefoonversterker met buizen

Het in de VS gevestigde audiobedrijf Music Hall heeft de ha25.3 aangekondigd, een hoofdtelefoonversterker die symmetrische schakelingen en buizen aan boord heeft. De voeding bevindt zich in een aparte behuizing ter vermijding van beïnvloeding van de signaalschakelingen. Op de voorzijde bevinden zich drie verschillende hoofdtelefoonaansluitingen. Een tweetal buizen buizen van Philips type 6112 dragen zorg voor een fijne klank.

Music Hall ha25.3: hoofdtelefoonversterker

De nieuwe ha25.3 van het Amerikaanse audiobedrijf Music Hall heeft uitsluitend analoge schakelingen aan boord. Daartussen bevinden zich ook een tweetal Philips buizen van het type 6112. Audiosignaal komt binnen via een tweetal cinch-ingangen. Op de voorzijde bevindt zich een bronschakelaar. De ha25.3 heeft ook twee cinch-uitgangen, waarvan één vaste en één variabel zodat hij desgewenst tussen een voor- en eindversterker geplaatst zou kunnen worden. Nee, hij heeft geen digitale ingangen.

De Music Hall ha25.3 levert een uitgangsvermogen van 268 mW voor hoofdtelefoons met een impedantie van 300 Ohm, 770 mW voor 33 Ohm en maar liefst 500 mW voor hoofdtelefoons met slechts 8 Ohm impedantie. Met symmetrische hoofdtelefoons is 340 mW nog steeds beschikbaar bij 8 Ohm impedantie. 8 Ohm is ook de aanbevolen minimale impedantie gegeven door de fabrikant.

De fabrikant noemt de bijzonder lage overspraak als een essentieel kenmerk, evenals zeer weinig ruis en uitstekend geluid over een breed frequentiebereik. Benadrukt moet worden dat de nieuwe Music Hall ha25.3 niet alleen een symmetrische XLR-aansluiting voor hoofdtelefoons heeft, maar ook een 6,3 mm stereo jack-aansluiting en een 3,5 mm stereo mini-jack-aansluiting. De fabrikant stelt terecht dat je nooit een adapter nodig hebt voor de nieuwe Music Hall ha25.3.

De voeding zit in een aparte behuizing, ver weg van de signaalschakelingen.

Music Hall ha25.3: prijs en leveringsinformatie

We weten niet wanneer de Music Hall ha25.3 in de Benelux leverbaar zal zijn en ook hebben wij nog geen officiële prijsinformatie. Ter indicatie, op een Duitstalige website zagen wij een prijs van 550 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE