NIEUWSStormaudio

StormAudio toont MK2 AV-versterkers en processors op ISE 2020

Het Franse audiobedrijf StormAudio grijpt de gelegenheid aan van de komende Integrated Systems Europe (ISE), een beurs in de RAI in Amsterdam, om zijn MK2-processors en versterkers aan het publiek te tonen. Het Franse bedrijf zal een volledige live demo presenteren in samenwerking met Alcons Audio op Stand 6-K160 met behulp van een ISP.32 Digital MK2 in een volledig digitale 11.4.8-bioscoopopstelling. Deze unieke demomogelijkheid speelt DTS: X Pro stukken en dit is slechts één van de nieuwe functies die MK2 biedt.

StormAudio MK2-versie van AV-versterkers en AV-processoren

De nieuwe productlijn belooft een sportief en fris industrieel ontwerp. Voorts stelt de StormAudio modulariteit en flexibiliteit te leveren met 16, 24 of 32-kanaals analoge voorversterker/processors of met een volledig geladen digitale AES 32-kanaals machine en 8 en 16-kanaals eindversterkers.

De line-up ondersteunt al Dolby Atmos, DTS: X, Auro-3D, Dirac Live Room Calibration en omvat Storm Audio's eigen webgebaseerde externe monitoringtool, StormMonitoring. Er komt tevens DTS: X Pro, IMAX Enhanced, Auro-3D Versie 2, eARC HDMI, 24-kanaals (13.1.10 Dolby Atmos en DTS: X Pro) decodering. Bovendien is er een snelle codec-omschakeling (tot wel 50% verbetering) en geavanceerd basbeheer, inclusief de onlangs geïntroduceerde Dirac Live Bass Control-module die door het nieuwe 4.0-firmwarepakket wordt uitgevoerd.

StormAudio beweert dat Dirac Live Bass Control hen en installateurs een uniek voordeel geeft bij het verkrijgen van die zo belangrijke laagweergave in home cinema en AV-installaties. Bovendien levert StormAudio's eigen 7 + 2 eARC HDMI-kaart snel, oerdegelijk schakelen met totale ondersteuning voor HDMI2.0b / HDCP2.2. De kaart ondersteunt 4K, 18 Gigabit per seconde bandbreedte op elke invoer- en uitvoerpoort met DolbyVision- en HDR10-compatibiliteit

StormAudio neemt op dit moment bestellingen aan voor al haar nieuwe releases en verwacht levering in maart / april 2020. We hebben nog geen prijsinformatie voor Nederland vernomen.


EDITORS' CHOICE