(Gesponsord artikel)NIEUWSAudio-Time

Audio-Time in Breda sluit deuren | grote uitverkoop

Rob Nijman | 20 januari 2020

Audiospeciaalzaak Audio-Time in Breda gaat haar deuren sluiten. Dat heeft eigenaar Erik-Jan Embregts ons laten weten. "Soms komt er een aanbieding of kans voorbij waarvan je weet dat je die niet zomaar kan laten lopen", aldus Erik-Jan. Het huidige assortiment wordt nu middels een stevige uitverkoop aangeboden.

"Toen mij gevraagd werd om product manager te worden van GoldenEar technology onder de vleugels van de Quest Group, werd ik gedwongen om goed na te denken over de toekomst van de winkel, maar zeer zeker ook over de kans die zo’n mooie uitdaging mij biedt." Voor wie dát nieuwtje gemist heeft, GoldenEar is sinds begin januari onderdeel van AudioQuest. Je leest er hier meer over.

"De liefde en toewijding die ik geprobeerd heb in de winkel te leggen en de vriendschappen met klanten en leveranciers maakten een afgewogen beslissing er niet eenvoudiger op", vervolgt Erik-Jan. "Gelukkig zat er tussen de vraag van Richard Brans (Directeur QuestGroup B.V.) en het uiteindelijke moment om te beslissen nog wat weken tijd, waardoor ik alles rustig op me in kon laten werken. Uiteindelijk won de wens om iets nieuws aan te pakken het duidelijk van het verlangen om alles bij het oude te laten. Hoewel het loslaten mij moeilijk valt, is het verlangen naar de toekomst toch sterker."

Uitverkoop Audio-Time

"Wij houden daarom, zoals een goed gebruik is, een grote uitverkoop. Op de website vindt u een lijst met alle aanbiedingen gecombineerd met de directe pagina-links van het desbetreffende product en de van invloed zijnde kortingen. Ik hoop dat er iets van uw gading tussen staat, maar vergeet niet de lijst regelmatig te checken op nieuw toegevoegde item’s."

"Rest mij een ieder te bedanken die bijgedragen heeft aan alle fantastische jaren, dank jullie wel!"

Kijk voor meer informatie over de uitverkoop op audio-time.nl/uitverkoop.

Ook vanuit de redactie wensen we Erik-Jan veel succes met de volgende stap. 


EDITORS' CHOICE