NIEUWSAudio21

MastersounD show bij Audio21

Je bent op zaterdag 25 januari van harte welkom bij Audio21 in Heerde (tussen Apeldoorn en Zwolle) voor een luistershow rond het Italiaanse buizenversterkermerk MastersounD.

MastersounD bouwt op de traditionele manier hun versterkers. Een mooie fusion van ambachtelijke vakmanschap en moderne mogelijkheden. Daarbij hanteren ze beproefde technieken en slimme aanpassingen, waardoor er zéér betrouwbare versterkers gebouwd worden.

MastersounD heeft z’n oorsprong in het eind van de vijftiger jaren. Cesare Sanavio studeert dan af als elektronische expert met een proefschrift over uitgangstransformatoren in buizenversterkers. Zijn zoon Luciano doet gaandeweg ook mee en uiteindelijk ontstaat hierdoor MastersounD. Het doel van dit oer-Italiaanse bedrijf is om in elke prijsklasse de beste buizenversterker te bouwen. Build in Italy.

Loop vrijblijvend binnen bij Audio21 op 25 januari en ontdek de MastersounD ‘Dueventi’, de MastersounD ‘Duetrenta’, de MastersounD ‘Compact 848’ en de MastersounD ‘Evo 300B.

Audio21 | Dorpstraat 44, Heerde | www.audio21.eu

EDITORS' CHOICE