NIEUWSNaim Audio

Naim ondersteunt binnenkort streamingdienst Qobuz

Het Britse audiobedrijf Naim heeft aangekondigde vanaf volgende week een firmware-update uit te zullen gaan rollen ter ondersteuning van streamingdienst Qobuz. De Qobuz-update is gepland voor volgende week voor eigenaren van Uniti Atom, Star en Nova alles-in-één systemen, plus ND5 XS2, NDX 2 en ND 555 netwerkspelers. Een update voor de draadloze muzieksystemen Naim Mu-so 2e generatie en Naim Mu-so Qb 2e generatie volgt in het voorjaar van 2020. Ondertussen kunnen eigenaren van het Mu-so-assortiment genieten van Qobuz in een kwaliteit tot 24-bit/96 kHz via Chromecast.

Streamingdienst Qobuz op streamers van Naim

De update is ingeschakeld via een gratis draadloze firmware-update waarmee je vanuit de Naim-besturingsapp naadloze toegang hebt tot Qobuz-streamingdiensten, inclusief echte hoge-resolutiestreaming tot 24-bit/192kHz kwaliteit.

Qobuz biedt volgens Naim de meest uitgebreide muziekcatalogus in cd-kwaliteit die momenteel beschikbaar is en de grootste selectie albums in echte studiokwaliteit met hoge resolutie. De streamingdiensten zijn momenteel beschikbaar in twaalf landen, waaronder de VS, Groot-Brittannië, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Nederland, België, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg.

 Om van Qobuz-streamingdiensten te genieten, is een Qobuz-abonnement nodig: Voor meer informatie, bezoek de website van Qobuz. Dertig dagen gratis proefversies zijn beschikbaar via een link in de Naim-besturingsapp, die beschikbaar is voor iOS- en Android-apparaten.

MERK

EDITORS' CHOICE