NIEUWST+A

T+A MP 3000 HV MK II: nieuw streamingbord voor beproefd concept

Bij T+A draait de ontwikkelmachine op volle kracht. Direct aan het begin van het jaar presenteert het Duitse audiobedrijf de MP 3000 HV MK II, een verdere ontwikkeling van de succesvolle multi-source cd-speler MP 3000 HV. We weten nog niet vanaf wanneer de nieuwe T+A MP 3000 HV MK II geleverd kan worden en voor welke prijs, maar de beschikbare informatie willen wij alvast delen met onze lezers.

T+A MP 3000 HV MK II: hoogwaardige en complete digitale audio

Sinds de MP 3000 HV door de Duitse fabrikant T+A (Theorie und Anwendung) werd ge√Įntroduceerd, heeft het streamen van muziek via internet zich snel ontwikkeld. Om met deze ontwikkeling mee te kunnen komen, heeft T+A de MP 3000 HV MK II uitgerust met zijn zelfontwikkelde Streaming Client. Streamingdiensten zoals Tidal, Deezer en Qobuz evenals een veelheid aan internetradiostations en podcasts zijn te bereiken via de T+A High-Res Streaming Board.

Maar niet alleen de streaming-client van de multi-source speler is nieuw. De MP 3000 HV MK II heeft ook een uitstekend klinkende tuner voor ontvangst van FM en DAB+ aan boord. Een bluetooth-ontvangermodule voor muziekoverdracht vanaf mobiele apparaten rondt de uitrusting van de MP 3000 HV MK II af. De MP 3000 HV MK II is ook Roon Ready gecertificeerd. De Digital Connection Board maakt de hoogste resolutie van aangesloten digitale bronnen mogelijk. De verbinding met het thuisnetwerk via LAN, WLAN, USB-mastermodus en HD-streaming vanaf netwerkservers is vanzelfsprekend.

Naast de nieuwe streaming-client, de tuner en de bluetooth-module, heeft de MP 3000 HV MK II ook een nieuwe USB-module, die de compatibiliteit met Apple-producten verbetert. Alle bronnen van de Multi Source Player kunnen gemakkelijk worden bediend via de T+A MusicNavigator-app (voor iOS en Android). Ten slotte is de MP 3000 HV MK II net als zijn voorganger voorzien van een cd-loopwerk. De som van zijn functies maakt de MP 3000 HV MK II de ideale multi-source speler voor cd-liefhebbers met streaming-ambities.

T+A MP 3000 HV MK II: prijs en leveringsinformatie

We weten nog niet vanaf wanneer de nieuwe T+A MP 3000 HV MK II geleverd kan worden. Ook zijn wij nog in afwachting van prijsinformatie voor Nederland.

MERK

EDITORS' CHOICE