Bowers & Wilkins Xperience day AudioXperience op 25 januari

Kennismaken met (heel) veel (nieuwe) producten van Bowers & Wilkins? Dat kan op 25 januari aanstaande in Nuenen, want medewerkers van Bowers & Wilkins Nederland assisteren op die zaterdag het team van AudioXperience om al je vragen te beantwoorden. "We demonstreren doorlopend dus reserveren is niet nodig. Loop dus gerust even bij ons binnen!"

Van Head-Fi tot High-End

Maak kennis met bijvoorbeeld de nieuwste Bowers & Wilkins hoofdtelefoons zoals de PX5 en PX7. Ideale partners voor bij je smartphone en geniet overal van je favoriete playlist. Ook zal de Bowers & Wilkins Formation-serie worden gedemonstreerd; "de nieuwe standaard in draadloze audiosystemen".

"De gehele serie kunt u bij ons komen bewonderen en beluisteren. Natuurlijk komt ook de 700-serie aan bod en niet te vergeten het parade paardje van Bowers & Wilkins: de 800 D3. Zoals u gewend bent van ons zullen wij uit deze producten het maximale halen voor de allermooiste beleving!"

Bowers & Wilkins Diamond Room Plus

Een demonstratie van de Bowers & Wilkins 800 serie ervaar je het beste in een gecertificeerde Diamond Room. Deze ruimtes zijn qua akoestiek geoptimaliseerd om zo de beste weergavekwaliteit te kunnen garanderen. AudioXperience gaat nog een stapje verder. "De akoestische materialen zijn binnen onze ruimte nog verder aan te passen, zodat we voor iedere luidspreker een unieke configuratie hebben. Zo wordt de weergave een ultieme beleving! U zult dan ook de 800-serie ervaren als nooit tevoren; de ultieme Xperience!"

Tot slot: kom je naar de Bowers & Wilkins Xperience day, dan maak je ook nog kans op een Formation Flex die onder de bezoekers verloot zal worden. Genoeg reden om dus even langs te komen! 

AudioXperience | Zaterdag 25 januari, 10.30 tot 16.30 uur | Spegelt 66, Nuenen | www.audioxperience.com


EDITORS' CHOICE