NIEUWSDriade

Winteractie Driade Premium Model 2: korting en gratis luidsprekerkabel

De Nederlandse luidsprekerbouwer Driade Systems biedt gedurende de wintermaanden het vloerstaande model Premium Model 2 met korting aan. De koper krijgt ook een set luidsprekerkabels cadeau. Onze recensent schreef in april 2018 “De Premium Model 2 heeft iets lekkers, iets menselijks, een ziel en dat maakt hem herkenbaar anders, ook in uiterlijk.” 

Driade Premium Model 2

Het Nederlandse Driade Systems heeft een sterke aanbieding gedurende de wintermaanden. Bij aanschaf van een paar Driade Premium Model 2 krijgt de koper een korting van 16 procent. Voorts krijgt de koper een set Driade Flow luidsprekerkabels ter waarde van 700 euro cadeau.

Dan is er ook nog een inruilactie voor alle oude modellen van Driade. Driade Systems geeft de koper minimaal 500 euro retour bij aanschaf van een Driade Premium Model 2. Al met al geeft deze aanbieding de mogelijkheid om voor een aanzienlijk lagere prijs een set Driade Premium Model 2 aan te schaffen.

Alle informatie, testen en voorwaarden zijn te vinden op http://www.driadesystems.nl/actie.

Sinds 1 september 2019 worden in navolging van Model 3, ook Model 2 en Model 1 afgemonteerd met Driade Flow interne bekabeling en Roederstein condensatoren. Alle Driade Premium modellen zijn met frontbespanning leverbaar.

Driade in de pers

Hifi.nl schreef over de Driade Premium Model 2 presentatie op de XFI show 2019:

  • ”De combinatie met hifi-legende Bryston is wat ons betreft onklopbaar…”

Andere vakbladen schreven:

  • “The Bryston system with Driade Model 2 sounded even more agile and above all more linear and transparent and absolutely not rough or overly clean…” 
  • “the sound of Model 2 was very good with bags of detail and headroom…”

Lees ook onze recensie over de Driade Premium Model 2.

Meer weten? Kijk dan op de website van Driade Systems.

MERK

EDITORS' CHOICE