NIEUWSAcapella

Stassen Hifi breidt assortiment uit met Acapella Audio Arts

De in Tegelen gevestigde audiodealer Stassen Hifi zet opnieuw stappen om een gevarieerder aanbod in het high-end segment aan te bieden. Zo zijn onlangs de producten van de Duitse luidsprekerfabrikant Acapella Audio Arts aan het assortiment toegevoegd en per direct in het Palazzo luisterkasteel in Tegelen te beluisteren. De luidsprekers van Acapella Audio Arts zien er apart uit en hebben een aparte techniek aan boord.

Acapella Audio Arts: luidsprekers op hoog niveau

“Het Duitse Acapella Audio Arts is bekend voor zijn luidsprekers met hoorn en de concurrentieloze plasma hoge-tonen speaker. Deze speakers zetten een enorm breed en los en vooral natuurlijk geluidsbeeld neer dat zijn weerga niet kent,” aldus het in Tegelen gevestigde Stassen Hifi.

Sinds de oprichting 45 jaar geleden door Hermann Winters en Alfred Rudolph geldt Acapella Audio Arts als één van de leidende bedrijven op het gebied van hoorn-luidsprekers. Een belangrijke doorbraak was de ontwikkeling van de ionen hoge-tonen die in de sferische hoorn luidspreker is gezet. De ion-tweeter is het eerste lucht lichte systeem dat trillingen opwekt via een massavrije plasmavlam en geluid genereert zonder tonale verkleuring. Het is volgens Stassen duidelijk beter dan alle andere conventionele ontwerpen. De sferische hoorn verkleurt ook niet en inspireert met een zeer dynamisch geluid. De luidsprekers van Acapella Audio Arts werden bekend bij het grote publiek na een succesvolle demonstratie op de IFA beurs in Berlijn.

“Wij zijn trots dat we na onlangs al Audio Note aan ons assortiment te hebben toegevoegd nu ook Acapella Audio Arts kunnen toevoegen. Dit zorgt ervoor dat we ons assortiment met high-end audio wezenlijk kunnen uitbreiden en zo een gevarieerder aanbod kunnen aanbieden.“ aldus Marcel Stassen van Stassen Hifi.

In het Palazzo luisterkasteel is een opstelling van de Acapella Audio Cellini met de nieuwste asymmetrische hyperspherische breedband hoorn te beluisteren.

Video van het bezoek van Acapella Audio Arts aan Stassen Hifi: https://www.youtube.com/watch?v=ums4n_xV-zc

Stassen Hifi

Stassen Hifi werd in 1955 opgericht als ingenieursbureau gespecialiseerd in elektrische installatie, automatisering, kabelbediening en draadloze besturing. Met locaties in de binnenstad van Venlo en het nabijgelegen Tegelen richt Stassen Hifi zich vandaag op de verkoop en realisatie van high-end audio en video oplossingen.

In het ruim 1.000 m² grote Palazzo luisterkasteel in Tegelen is het mogelijk om deze audio en video oplossingen op een unieke manier te bekijken en beluisteren. Hier beschikt Stassen Hifi over 14 verschillend ingerichte luisterruimtes, een eigen concertzaal en een bioscoop.

Adres en contactgegevens van Stassen Hifi

Stassen Hifi
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen
Nederland
Tel. +31 (0)77 – 320 7320
Website: www.stassen.nl

Adres en contactgegevens Acapella Audio Arts

Acapella Audio Arts
Koloniestraße 203
47057 Duisburg
Duitsland
Tel. +49 203 361222
Website: www.acapella.de


EDITORS' CHOICE