NIEUWSMcIntosh

McIntosh MX123 AV-processor is gecertificeerd voor Control4

Het Amerikaanse audiobedrijf McIntosh heeft laten weten dat de MX123, een 13.2-kanaals voorversterker, geschikt is gemaakt voor bediening met Control4. Door de implementatie van het Simple Device Discovery Protocol (SDDP) kan de MX123 makkelijk in een complex home-entertainment systeem worden opgenomen. De firmware van de MX123 is al geschikt voor Control4.

McIntosh MX123: Control4 voor eenvoudige installatie en integratie

De MX123 van McIntosh is een 13.2-kanaals AV-processor met zo ongeveer alles erop en eraan. Alle gangbare codecs en formaten worden ondersteund en een gebruiker zal niet snel aansluitingen tekort komen.

Zie ook ons nieuwsbericht over de MX123 van McIntosh.

Control4 is een platform dat het mogelijk maakt om allerlei daarvoor geschikte apparaten in huis met elkaar te verbinden. Met gebruikmaking van het Simple Device Discovery Protocol (SDDP) worden Control4-apparaten eenvoudig op het netwerk gevonden en met elkaar verbonden. Installatie en afregeling van complexe home entertainment producten zou daarmee heel wat eenvoudiger moeten zijn, aldus McIntosh en de makers van Control4. Volgens Control4 zijn inmiddels meer dan 7.500 producten opgenomen in het ecosysteem van Control4.

Alle reeds geleverde MX123’s zijn al geschikt voor gebruik met Control4. De installateur hoeft de MX123 alleen toe te voegen waarna automatisch de juiste driver opgehaald en geïnstalleerd zal worden.

MERK

EDITORS' CHOICE