NIEUWSFiio

Weggeefactie 20 Jaar HiFi.nl: FiiO M5 - Wifimedia

De FiiO M5 is een van de meest compacte hi-res gecertificeerde muziekspelers die op dit moment verkrijgbaar zijn. Zoals je van FiiO gewend bent heeft deze M5 vele ingebouwde slimmigheidjes en levert het apparaatje bovenal een fantastische geluidskwaliteit. De FiiO M5 laat zich simpel via het krasvaste 1.54-inch IPS display met touchscreen bedienen en is vergelijkbaar met de bediening van de oude vertrouwde Apple iPod nano. De M5 heeft echter meer functionaliteit, een bredere ondersteuning van highres bestandsformaten en levert bovenal een significant betere geluidskwaliteit.

FiiO M5 naam

De M5 heeft behalve een goed klinkende muziekspeler ook een ingebouwde klokfunctie en handige stappenmeter. Er is zelfs een optionele polsband leverbaar, waarmee de M5 ook als 'horloge' kan worden gedragen. De FiiO M5 is hiermee uitermate geschikt voor muziekliefhebbers met een actieve of sportieve stijl van leven. Door het gebruik van de krachtige Ingenic X1000E processor, de AK4377 DAC van AKM en de Qualcomm Bluetooth integratie levert de M5 hoge prestaties, maar is hierbij wel spaarzaam met energie gebleven. Luister tot 13,5 uur met een batterijlading, zodat je vrijwel een gehele dag van je favoriete muziek kunt genieten.

Speel muziek af via een micro-SD kaart, via USB-audio (Type-C), SPDIF of via Bluetooth aptX vanaf je telefoon. Deze muziekspeler ondersteunt PCM bestandsformaten tot een resolutie van 32bit bij 384kHz en native DSD tot DSD128. Wil je de M5 graag gebruiken als USB-DAC voor het afspelen van highres bestanden via jouw hifi set? Ook hier laat deze kleine krachtpatser een uitstekende geluidskwaliteit horen.

Laat hieronder je e-mailadres achter en maak kans op de FiiO M5 ter waarde van € 109.

*DEZE DAG-ACTIE IS INMIDDELS VERLOPEN, DE WINNAAR HEEFT BERICHT GEHAD. 

Weggeefactie: hoe het werkt

Vanaf maandag 16 december vind je iedere dag tot ten minste de tweede week van januari op onze homepage een uitgelicht product dat je kunt winnen. Het énige wat je hoeft te doen om kans te maken op een van de vele prijzen, is bij het betreffende product je e-mailadres achterlaten. Je maakt daarbij dagelijks kans op iets nieuws (of vrijwel dagelijks, want sommige partijen doen meerdere dagen mee) en kunt je op ieder item inschrijven. 

MERK

EDITORS' CHOICE