NIEUWSComo Audio

AVinnovators is de nieuwe importeur voor Como Audio in de Benelux

AVinnovators heeft laten weten de nieuwe importeur te zijn van het Amerikaanse merk Como Audio. Como Audio is internationaal verder aan het groeien en een lokale distributeur moet daarbij gaan helpen.

AVinnovators gaat producten van Como Audio distribueren in de Benelux

Hifi-visionair Tom DeVesto is het meesterbrein achter Como Audio. Tom DeVesto, Hall of Fame legend, heeft er zijn levenswerk van gemaakt om technologie, gebruiksgemak en stijl samen te brengen. Het resultaat is een serie duurzame design audioproducten met een uitzonderlijke prijs/kwaliteitsverhouding. Como Audio is hiermee een alles overtreffende ervaring op de markt voor consumentenelektronica. Met onder andere streaming producten, CD-spelers en simpel gebruiksgemak van alle producten is er voor iedereen wel iets te vinden bij Como Audio.

Meer weten over Como Audio? Lees dan ons interview van Tom DeVesto van Como Audio.

AVinnovators is de nieuwe importeur voor het merk Como Audio in de Benelux. Avinnovators is een nieuwe naam in de markt maar achter deze naam zit naar eigen zeggen meer dan veertig jaar aan hifi-ervaring.

Naast het merk Como Audio voert AVinnovators ook nog de merken: Iroom, Xantech, Amina, Speakercraft, PSB Speakers, Soundcast, Elan, Peachtree audio, Furman, TDG audio, Powergrip, Sunfire, Integra, Parasound.

Wie meer wil weten over AVinnovators, kan onderstaande contactgegevens gebruiken.

Website: www.avinnovators.nl
E-mail: info@avinnovators.nl
Tel: +31 (0) 13 – 76 21 222  (ma-vr 09.00 – 17.00 uur)

MERK

EDITORS' CHOICE