NIEUWSAudiolab

Audiolab opent eigen webstore

Het Engelse audiomerk Audiolab staat bekend om een complete range van versterkers, cd- en netwerkspelers en actieve luidsprekers. Die zijn voor liefhebbers in de Benelux per direct ook in de eigen webstore te vinden: audiolabstore.nl. De webstore is een aanvulling op het bestaande dealernetwerk.

Audiolab webstore

"Omdat het aantal serieuze aanbieders waarbij de consument nog de juiste voorlichting kan krijgen inmiddels zo sterk is teruggelopen, heeft Audiolab besloten het heft in eigen hand te nemen en haar producten nu ook proactief aan te bieden. Hiervoor is een geheel eigen website voor de Nederlandse en Belgische markt geïntroduceerd, waarbij u als consument op één enkele online locatie naast alles helder en duidelijk kan vinden, ook direct de producten kan bestellen."

"Niet eerder was er met enkele klikken van uw muis zoveel informatie over deze legendarische audiofabrikant op één enkele onlinelocatie te vinden. Dat alles met maar één enkel doel voor ogen; met de juiste voorlichting en aanschaf nog meer kunnen genieten van uw favoriete muziek."

Je vindt de officiële Nederlandse Audiolab Store op www.audiolabstore.nl.

MERK

EDITORS' CHOICE