NIEUWSGold Note

Gold Note’s PA-10 tweekanaals eindversterker is leverbaar vanaf 5 december

Het Italiaanse audiobedrijf Gold Note heeft de PA-10 gelanceerd, een relatief compacte stereo-eindversterker die ook gebrugd kan worden om als monoversterker te dienen. Hij is leverbaar vanaf 5 december. Hmm, dat is waarschijnlijk net te laat voor Sinterklaas. 

Gold Note PA-10: compacte tweekanaals eindversterker

Het in Talië gevestigde audiobedrijf Gold Note heeft de komst van stereoversterker PA-10 aangekondigd. De Gold Note PA-10 is ontworpen om als de partner van de DS-10 4-in-1 DAC van het Italiaanse audiobedrijf te functioneren en beschikt over de “Gold Note geluidskwaliteit” in een compact 220 x 80 x 260 millimeter (BxHxD) vier kilogram zwaar pakket.

De PA-10 is een volledig gebalanceerde versterker met een BTL ontwerp (Bridge-Tied-Load) waardoor het apparaat als monoversterker kan werken. De PA-10 kan 75 Watt per kanaal aan acht Ohm leveren. Als monoversterker loopt het vermogen op tot 600 Watt aan vier Ohm. De PA-10 heeft volgens de makers een frequentiebereik van 10 Hz tot 30 kHz (+/- 1 dB) en heeft, net als het vlaggenschipmodel PA-1175 MKII, een instelbare dempingsfactor die een perfecte afstemming met elke luidspreker mogelijk maakt.

De Gold Note PA-10 is uitgerust met een stereo XLR-ingang en een stereo RCA-ingang die tegelijkertijd kan worden gebruikt. Bovendien kan de PA-10 dankzij de eigen GN LINK-technologie in een Master-Slave-modus worden geplaatst met andere bronnen, zoals de DS-10. Dit betekent in wezen dat wanneer het apparaat wordt in- of uitgeschakeld, alle andere apparaten volgen.

Gold Note PA-10: prijs en leveringsinformatie

De Gold Note PA-10 is beschikbaar vanaf 5 december voor een adviesprijs van 1.390 euro. Dat is vermoedelijk net iets te laat voor Sinterklaas, maar op tijd voor de kerstman.


MERK

EDITORS' CHOICE