(Gesponsord artikel)NIEUWSCyrus

Black Friday-actie: Cyrus One en Cyrus One HD

In 2016 werd de huidige Cyrus One geïntegreerde versterker gelanceerd met een geheel nieuw uiterlijk en een zeer aantrekkelijk prijskaartje. En net zo compact als de andere modellen van het merk. Vorig jaar kwam de One HD versterker erbij omdat veel gebruikers ook graag digitale ingangen willen hebben om bijvoorbeeld hun streamer en/of televisie digitaal te kunnen aansluiten.

De basis One versterker van Cyrus heeft analoge connectiviteit (inclusief een zeer goed klinkende MM-phonotrap en ingebouwde hoofdtelefoon versterker) plus de mogelijkheid om verbinding te maken via bluetooth aptX. De One HD breidt dit uit met extra optische, asynchrone USB en coax-ingangen, gekoppeld aan een 32-bits DAC. De Bluetooth-connectiviteit is ook geüpgraded naar de aptX HD specificatie van Qualcomm. De One HD, die eveneens 100 Watt per kanaal kan leveren, is een mooie aanvulling op de One serie.

In de One HD is de MM-phonotrap, gebaseerd op de principes van de veel geprezen Cyrus Phono Signature unit, geplaatst op zijn eigen geïsoleerde printplaat voor een verdere klankverbetering. Cyrus geeft aan dat elk onderdeel van het versterkercircuit en de lineaire voeding onderworpen zijn aan verbeteringen. De in eigen huis ontwikkelde hybride klasse D-versterker is bijvoorbeeld geüpgraded naar de nieuwste inzichten. Er zijn ook drie line-level RCA/ cinch-ingangen, waarvan er één kan worden ingesteld op een vast volume om integratie met een afzonderlijke AV-versterker mogelijk te maken.

Black Friday-actie

Van 25 november tot en met 1 december 2019 kunt een Cyrus ONE of ONE HD voor een hele speciale Black Friday prijs in huis halen:

ONE van € 875,- voor € 699,-
ONE HD van € 1250,- voor € 999,-

Deze modellen zijn beschikbaar bij:

Audio Zaal, Utrecht www.audiozaal.com
Hanze Hifi, Zwolle www.hanzehifi.nl
Spanjaard Muziekhandel, Alkmaar www.spanjaardmuziek.nl
The Hifi Studio, Leiden www.number-one.nl
Versnel Hifi, Apeldoorn www.versnelhifi.nl

Hificorner, Antwerpen BE hificorner.be
Kompakt Hifi, Aalst BE www.kompakt-hifi.be

EDITORS' CHOICE