Pro-Ject Xtension- en Signature-draaitafels nu ook in Burl Walnut Finish

De Oostenrijkse audiofabrikant Pro-Ject Audio Systems heeft de draaitafels uit de Xtension- en Signature-productlijn in een Burl Walnut uitvoering uitgebracht. De nieuwe marmerachtige uitvoeringen waren eerder op de High End audiobeurs in München aan het publiek getoond en zijn naar verwachting binnenkort leverbaar. De koper kan kiezen uit een donkere hoogglans of lichte satijnglans uitvoering. Ook heeft Pro-Ject Audio een nieuwe voeding voor de nieuwe toplijn draaitafels uitgebracht. We weten nog niet wanneer de nieuwe draaitafels in Nederland leverbaar zijn en voor welke prijs, maar de beschikbare informatie willen wij alvast delen met onze lezers. 

Pro-Ject Audio Burl Walnut Finish

Pro-Ject Audio Systems heeft nieuwe premium-afwerkingsopties aangekondigd voor zijn Xtension- en Signature-draaitafels, evenals een opgewaardeerde voeding. Op de High End 2019 in mei van dit jaar in München onthuld, zijn high-end draaitafels van Pro-Ject Audio Systems nu beschikbaar met de luxueuze nieuwe afwerking genaamd Burl Walnut Finish. Het walnoothout fineer is verkrijgbaar in een donkere hoogglansafwerking of in een lichtere satijnen afwerking. De modellen Xtension 9, Xtension 10 en Xtension 12 en de modellen Signature 10 en Signature 12 kunnen voor een meerprijs in de nieuwe uitvoering worden geleverd.

Pro-Ject Audio: nieuwe lineaire voeding

Ook hebben wij vernomen  dat Pro-Ject een nieuwe lineaire voeding heeft gebouwd genaamd Power Box RS UNI TT. Dit is een een aangepaste versie van de Power Box RS UNI van het bedrijf, ontworpen om een schone en stabiele gelijkspanning van 15 Volt te leveren.

Pro-Ject Audio: prijs en leveringsinformatie

Wij hebben nog geen prijsinformatie voor Nederland vernomen.


MERK

EDITORS' CHOICE